Kínai horoszkóp 2013 – A Kígyó éve

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Kínai horoszkóp 2013 – A Kígyó éve
2013 február 10-től kezdődik a kínai horoszkóp szerint a Kígyó éve, amely sokak számára az elmúlt évek után végre sok szerencsét hoz. Légy merészebb és nyitottabb gondolkozású ebben az évben, és óvakodj a féltékenykedések és intrikák hálójától, amely általánosan jellemző lesz a 2013-as évre.
Patkány
A Patkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

A Patkányok a kínai horoszkóp első állatai, ezért nagyszerű vezetők és főnökök. A jegy szülöttei kemény munkával és sikerekkel vonzzák az ellenkező nemet. 
Munka és anyagiak: A 2013-as év különleges lesz számukra, friss energiájuk és felfelé ívelő karrierjük egész évben fenntartják lendületes munkaerejét. Ebben az évben elismerik minőségi munkájukat, ráadásul döntéseikben is szerencsések lesznek. Az anyagiakat illetően nehéz év vár rájuk, munkájukért nem mindig kapják meg a megérdemelt jutalmat, ez némi zavart okozhat szakmai életükben. Minden esetre érdemes csak a jövőre koncentrálniuk és továbbra is őrizzék meg pozitív gondolkodásukat. 
Szerelem: A Patkányok különösen vonzó személyiséggel rendelkeznek, de mindez nem elég, ha nem fordítanak elegendő időt párkapcsolatukra. Mivel ez az év a Kígyó éve, a Patkányok gyakran elfoglaltak lesznek és nem marad idejük kapcsolataik építésére. Ezen könnyen segíthetnek, ha idejében felismerik magányukat és néha kiengednek.
Egészség: Úgy tűnik ebben az évben egészségügyi gondokkal fog küszködni, ez ellen otthonában fog menedéket és megnyugvást találni. Összességében azonban a nehézségeket könnyen legyőzi, csak pozitív hozzáállásra van szüksége.
Ökör
A Bivaly jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

A jegy szülöttei általában szorgalmas és makacs emberek, akik kitartó munkájukkal jelentős anyagi javakat tudnak gyűjteni. Az Ökör személy jó barát, mert ritkán beszél és megbízható. 

Munka és anyagiak: A 2013-as kínai horoszkóp szerint ez az előrehaladás éve az Ökör számára, igaz, ez sok stresszbe és konfliktusba fog kerülni. A folytonos bizonytalanság miatt állandóan felzaklatja magát. Elismerik hatékony, kemény munkája miatt, amelyet addig folytat, amíg egy feladatot be nem fejez. Ez az év jelentős anyagi növekedést hoz az Ökör számára, igaz, kiadásai is hirtelen megnövekednek.
 
Szerelem: A 2013-as kínai horoszkóp nehéz időket jósol szerelmi téren. Mindezt az Ökör zsarnok ösztöneinek és a társasági élet hanyagolásának köszönheti. Az Ökör nőkből hiányzik a feminizmus, ez pedig megnehezíti szerelmi életüket. Meg kell tanuljon nyitottabbnak lennie a külvilág felé és kapcsolatában meg kell mutatnia érzékenyebb oldalát is.
Egészség: Az Ökör általában jó egészségnek örvend, köszönhetően erős fizikumának. Ez az oka annak, hogy ebben a évben a betegségek elkerülik.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?