Kínai horoszkóp 2013 – A Kígyó éve

Írta: ,
2013 február 10-től kezdődik a kínai horoszkóp szerint a Kígyó éve, amely sokak számára az elmúlt évek után végre sok szerencsét hoz. Légy merészebb és nyitottabb gondolkozású ebben az évben, és óvakodj a féltékenykedések és intrikák hálójától, amely általánosan jellemző lesz a 2013-as évre.
Patkány

1/12 Patkány

A Patkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

A Patkányok a kínai horoszkóp első állatai, ezért nagyszerű vezetők és főnökök. A jegy szülöttei kemény munkával és sikerekkel vonzzák az ellenkező nemet. 
Munka és anyagiak: A 2013-as év különleges lesz számukra, friss energiájuk és felfelé ívelő karrierjük egész évben fenntartják lendületes munkaerejét. Ebben az évben elismerik minőségi munkájukat, ráadásul döntéseikben is szerencsések lesznek. Az anyagiakat illetően nehéz év vár rájuk, munkájukért nem mindig kapják meg a megérdemelt jutalmat, ez némi zavart okozhat szakmai életükben. Minden esetre érdemes csak a jövőre koncentrálniuk és továbbra is őrizzék meg pozitív gondolkodásukat. 
Szerelem: A Patkányok különösen vonzó személyiséggel rendelkeznek, de mindez nem elég, ha nem fordítanak elegendő időt párkapcsolatukra. Mivel ez az év a Kígyó éve, a Patkányok gyakran elfoglaltak lesznek és nem marad idejük kapcsolataik építésére. Ezen könnyen segíthetnek, ha idejében felismerik magányukat és néha kiengednek.
Egészség: Úgy tűnik ebben az évben egészségügyi gondokkal fog küszködni, ez ellen otthonában fog menedéket és megnyugvást találni. Összességében azonban a nehézségeket könnyen legyőzi, csak pozitív hozzáállásra van szüksége.
Ökör

2/12 Ökör

A Bivaly jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

A jegy szülöttei általában szorgalmas és makacs emberek, akik kitartó munkájukkal jelentős anyagi javakat tudnak gyűjteni. Az Ökör személy jó barát, mert ritkán beszél és megbízható. 

Munka és anyagiak: A 2013-as kínai horoszkóp szerint ez az előrehaladás éve az Ökör számára, igaz, ez sok stresszbe és konfliktusba fog kerülni. A folytonos bizonytalanság miatt állandóan felzaklatja magát. Elismerik hatékony, kemény munkája miatt, amelyet addig folytat, amíg egy feladatot be nem fejez. Ez az év jelentős anyagi növekedést hoz az Ökör számára, igaz, kiadásai is hirtelen megnövekednek.
 
Szerelem: A 2013-as kínai horoszkóp nehéz időket jósol szerelmi téren. Mindezt az Ökör zsarnok ösztöneinek és a társasági élet hanyagolásának köszönheti. Az Ökör nőkből hiányzik a feminizmus, ez pedig megnehezíti szerelmi életüket. Meg kell tanuljon nyitottabbnak lennie a külvilág felé és kapcsolatában meg kell mutatnia érzékenyebb oldalát is.
Egészség: Az Ökör általában jó egészségnek örvend, köszönhetően erős fizikumának. Ez az oka annak, hogy ebben a évben a betegségek elkerülik.
Tigris

3/12 Tigris

A Tigris jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Mivel a 2013-as év a Kígyó éve, jó szerencse köszön a Tigrisekre is, hiszen a Kígyók és Tigrisek kiegészítik egymást. A Tigrisek egyaránt vonzó és meggyőző személyiségek, akiknek kalandos és meglepetésekkel dúsított az életük. Őszinte, megbízható emberek, akik ugyanezt várják el barátaiktól is. 
Munka és anyagiak: Kevés dolog lesz kedvezőtlen ebben az évben. Nagyra értékelik munkájukat, azonban számtalan stresszhelyzet fogja megnehezíteni hétköznapjaikat. Pénzügyi fronton kisebb nehézségekre és veszteségre számíthatnak, amiből azonban hamar ki tudnak lábalni és az év közepétől stabilizálódik anyagi helyzetük. Kezeljék különös odafigyeléssel üzleti partnereikkel való viszonyukat, mert  átverés áldozatai lehetnek. 
Szerelem: A 2013-as kínai horoszkóp szerint gyönyörű szerelmi életben lesz része a Tigriseknek. Könnyen szerelembe esnek, a házasságban élők pedig néhány emlékezetes szerelmi pillanatot fognak átélni. 
Egészség: Egy kisebb egészségügyi gond fog egész évben zavart okozni, kitartó odafigyeléssel és a megfelelő segítség igénybevételével azonban a Tigris legyőzi a problémát. Összességében szerencsére és sikerekre számíthat 2013-ban, ezért minden oka megvan az optimizmusra.
Nyúl

4/12 Nyúl

A Nyúl jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

A kínai Nyúl szülöttei jó probléma megoldó képességűek és könnyen megtalálják a megoldásokat. Ezért kiváló diplomaták vagy politikusok a Nyulak. A jegy szülöttei vonzzák a sikereket és a jó szerencsét, ami a Kígyó évében csak felerősödik.
Munka és anyagiak: Külföldi utazásokra számíthatnak és átélnek majd néhány izgalmas szakmai pillanatot. A 2013-as évben keményebb munkával kell megdolgozniuk az eddig megszokott anyagiakért, de nem számíthatnak veszteségre. Óvakodjanak a kölcsönöktől és egyéb gyors pénzforrásoktól, mert csalódni fognak. Célszerű, ha nem erőltetik túlságosan a pénz kérdést, mert könnyen bajba kerülhetnek, inkább legyenek türelmesek és megfontoltak.

Szerelem: A szerelemben úgy tűnik, minden rendben lesz, igazi szívtipró módjára, a Nyúl könnyen elcsavarja az ellenkező nem fejét. Vigyázzon azonban, charme-jával ne éljen vissza és adja meg párjának a kellő tiszteletet.
Egészség: A Nyúl családjában kisebb egészségügyi probléma alakul ki, amely azonban ártalmatlannak bizonyul. A munkahelyi problémák bosszankodásra adnak okot, ezért a lelkiekben törekednie kell a nyugalomra és a kiegyensúlyozottságra.
Sárkány

5/12 Sárkány

A Sárkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

A Sárkányokról úgy tartják áldott és tehetséges nagyhatalmak, isteni tulajdonságokkal. Ebben az állatövben szülöttek szeretnek mindig a figyelem középpontjában lenni és az összejövetelek csillagjai lenni. Rendkívüli értelmiséggel és kötelességtudattal rendelkeznek, ezért kiváló munkaerők.
Munka és anyagiak: A 2013-as év igazi hullámvasút lesz számukra, ezért fárasztó lesz ez az év. Karrier szempontjából kedvező időszak következik, a Sárkány a legjobb formáját hozza majd. Pénzügyileg már nem ilyen fényes a helyzet, megnövekedett költségek mellett nem számíthat nagyobb bevételre. A szerencsejátékokat kerülje, mert ez az év nem a nyeremények éve.
Szerelem: A Sárkány kapcsolataiban stabilitásra számíthat, mégis sok csalódás érheti azért, mert túl nagyok az elvárásai. Excentrikus személyisége mellett könnyen unalmasnak találhatja a másik felet, ez pedig konfliktusokhoz vezethet. Meg kell tanulnia fenntartani a békét és nem szabad panaszkodnia.
Egészség: Egészségügyi fronton minden ígéretesnek tűnik, de egy kisebb betegség felütheti fejét a családban. Kapcsolataiban kissé elszigeteltnek érzi magát, ez pedig lelki érzékenységre adhat okot. Érdemes ezért felélesztenie baráti viszonyait és nagyobb társasági életet élnie.
Kígyó

6/12 Kígyó

A Kígyó jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

A Kígyók a legbölcsebbek az kínai jegyek közül. Ők a legjobbak a kommunikációban és kiváló beszélgető partnerek. Hajlamosak elutasítani mások tanácsait és egyedül szeretik megoldani feladataikat. 
Munka és anyagiak: Míg a 2012-es év hullámvasút volt számukra, idén azonban stabilitásra számíthatnak, és megvillanthatják rejtett tehetségüket is. Egy csodálatos kirándulásra is befizetnek. Szakmai erőfeszítéseik és intelligenciájuk kifizetődnek, mert jó anyagiakra van kilátásuk. Idén ne fektessenek be, mert ez nagy dilemmát idézhet elő életükben.
Szerelem: Bár jó megjelenésűek, szeszélyes magatartásuk tönkre teheti családi életüket. A szerelmi életükben nem lesznek képesek szép pillanatokat adni. Meg kell állniuk és rendet tenniük életükben és kapcsolataikban, hogy újra adni tudjanak és újra szerelemben legyen részük.
Egészség: Az év elején úgy tűnik, hogy egészségügyi állapotuk lefele ível. A probléma inkább pszichológiai eredetű, mint fizikai. A Kígyónak ügyelnie kell magára és több időt kell fordítania családjára és barátaira, csak így képes felállítania önmagában az egyensúlyt.
Ló

7/12

A Ló jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014

A kínai Ló jegy szülöttei magabiztos, szabad és szerető személyiségek, akik szeretik, ha róluk beszélnek. Szeretik, ha hízelegnek nekik, de elég okosak ahhoz, hogy különbséget tegyenek a hamis dicséretek és pozitív kritikák közt. Sok barátjuk van és jó szociális életet élnek. Őszinte, segítőkész emberek, akik azonban érzékenyek és könnyű megbántani őket.
Munka és anyagiak: A 2013-as kínai horoszkóp nem minden ponton jósol pozitívumokat. Sok zavar lép fel a Ló karrierjében, megnehezül pénzügyi helyzete és szembe kell néznie a tavalyi év rossz következményeivel. Nem lesz azonban az egész év kedvezőtlen pénzügyi téren, a krízis nem tart sokáig. Minden az átlagos és elviselhető keretek közt marad, ezért minden oka megvan optimizmussal kezelni a helyzeteket.
Szerelem: A házasságban élő Ló kapcsolata gyengül, meglehet, hogy egy harmadik személy is beárnyékolja az évet. Az érzelmi válságból úgy tud kilépni, ha türelemmel oldja meg a problémát és hatékonyan kommunikál. 
Egészség: Az egészség terén sem tűnik ígéretesnek ez az év, a Ló jegy szülöttei különös gondossággal kell figyeljenek egészségükre, életmódváltás és sok pihenés javasolt. Jó támogatók lesznek a barátok és a család.
Kecske

8/12 Kecske

A Kecske jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

A kínai Kecske jegy szülöttei gyakran művészi hajlammal vannak megáldva, rendkívül törődőek a körülöttük levő világgal, senkit nem tudnának bántani, félénkek és túlságosan is megfontoltak. Úgy tűnik a 2013-as év jónak ígérkezik számukra, főként, hogy képesek előre érezni a rossz intő jeleit.
Munka és anyagiak: Szokatlan tevékenységeket is kipróbálnak ebben az évben, utazásra vagy egyéb kalandos dolgokra is befizethetnek. A karrierjük számára nem ez a legjobb év, keményen meg kell dolgozniuk felettesük elismeréséért, mindazonáltal pozíciójukat stabilnak tekinthetik. Pénzügyi téren nem számíthatnak növekedésre, sőt, egy nehezebb periódus is beköszönhet. Meg kell tanulniuk kiadásaikat korlátozni és elkerülni a veszteségeket.

Szerelem: A Kecske párkapcsolatában szerencsésnek mondhatja magát, rátalál vagy már rá is talált szerelmére, akivel kiegyensúlyozott, összehangolt életet alakítanak ki. Támogatásra, biztatásra és megértésre számíthat párja részéről, amiért a Kecske hálás is. Kiemelt esély van gyerekáldásra és családalapításra.
Egészség: Az év eleje és vége egészségügyi gondokat hoz a Kecskék számára, de szerencsére mindez rövid lefolyású lesz és nem hordoz semmilyen későbbi következményt magával. 
Majom

9/12 Majom

A Majom jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

A legtöbb Majom jegy szülött kiemelten tehetséges, gyakran tudós, feltaláló, művész a foglalkozásuk vagy valamilyen kreatív szakma művelői. Törődnek környezetükkel és mindig felelősséggel kezelik a körülöttük levő dolgokat. Jó a memóriájuk, és szeretnek mélyen elmerülni az ismereteikben.
Munka és anyagiak: A 2013-as évben szinte végig elfoglaltak lesznek. A tavalyi hullámvasút után, idén rájuk ragyog a szerencse csillagjuk. Jelentősebb pénzbevételre számíthatnak, igaz, kiadásaikat is nőni fognak. Munkájukban kiemelt erőfeszítéseket kell tegyenek, hiszen a pénz nem magától fog jönni. 
Szerelem: A Majmok szerelmi élete áldott lesz ebben az évben, egy hatalmas öröm fogja bearanyozni családi életüket. Kiemelt esélye van gyerekáldásra.
Egészség: Egészségügyi szempontból nehéz időkre is számítaniuk kell a Majom jegy szülötteinek. Figyeljenek a jelekre és időben kezdjék betegségüket kezelni. Kerüljék a negatív gondolkozást, mert ez csökkentheti erejüket és életenergiájukat.
Kakas

10/12 Kakas

A Kakas jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

A kínai Kakas jegyben szülöttek a szerencse száma alatt élnek, hiszen a 10. állatövbe tartoznak. A Kakasok sikeres, jó szocializációs képességű személyek, igyekeznek a figyelem középpontjában lenni. Mindig azt hiszik, igazuk van, így időnként ingataggá válnak kapcsolataik. Szeretik elfoglaltnak feltüntetni magukat és a hibáikat nem ismerik be egykönnyen.
Munka és anyagiak: A munkájuk meghozza gyümölcsét, igaz, nehézségekkel dúsított út előtt állnak. A pénzügyekben szerencsés Kakasok ebben az évben sem fognak anyagi nehézséggel küzdeni, fényűző életvitelt is ki tudnak alakítani, igaz, ez felelőtlen lépés lenne részükről.
Szerelem: A Kakasok általában gyengék érzelmi téren, énközpontúságuk miatt sokszor figyelmen kívül hagyják párjuk érzelmeit. A kapcsolatban élők akár szakításig is juthatnak, ha nem törekszenek a változásra. Az egyedül élő Kakasoknak minden esélyük megvan megtalálni az igazit, aki valószínűleg egy Sárkány vagy egy Bivaly jegyű lesz.
Egészség: Két szerencsétlen kellemetlenség okozhat egészségügyi gondot ebben az évben, az egyik egy vérzéssel járó sérülés. A Kakasoknak ezért kiemelten óvatosnak kell lenniük és kerülniük kell a baleset-veszélyes alkalmakat.  
Kutya

11/12 Kutya

A Kutya jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

A Kutya jegy szülöttei ismertek megbízhatóságukról, lojalitásukról és türelmükről. Mindig divatosak, stílusosak és adnak a külső megjelenésre. Jó barátok, okosak és jó helyzetfelismerők. Ebben az évben sikeresen fenn tudják tartani az egyensúlyt a szakmai és a magánéletük közt.
Munka és anyagiak: A 2013-as évben a Kutya éles elméjének köszönhetően kedvező hónapokra számíthat karrierjét illetően, amely pénzügyi növekedéssel jár. Vigyázat, mert könnyen meggyűlhet a baja a hatóságokkal, ezért mindig maradjon a törvények határain belül. A mélypontot anyagi szempontból a nyár jelenti, ekkor jelents kiadásra számíthat. 
Szerelem: A kínai Kutya jegyben szülöttek gyönyörű szerelmi életre számíthatnak, különleges, bensőséges pillanatok következnek. Ez nagyrészt hűséges, feltétel nélkül szerető tulajdonságainak is köszönhető. Ha egyedülálló, a Kutya igazi szívtipró lesz ebben az évben, és nagy eséllyel rátalálhat partnerére, akihez aztán erősen ragaszkodik.

Egészség: Bizonyos kisebb betegség befolyásolja majd egészségét, de pihenéssel és kis odafigyeléssel átlendül ezen a nehézségen is. 
Disznó

12/12 Disznó

A Disznó jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Az utolsó jegy a kínai horoszkópban, a termékenység és jó szerencse képviselője. A Disznó jegyben szülöttek őszinték, becsületesek, rendkívül türelmesek és barátságosak. Családi és magánéleti területen kiemelkedően jó év lesz a Disznó számára. 
Munka és anyagiak: Szeretnek a színfalak mögül dolgozni, nem akarnak középpontban lenni. Sokat tanulnak és széles körű ismeretekkel rendelkeznek, melyet munkájukba is bevisznek. 2013-ban megkapnak végre mindent, amire vágytak. Pénzügyileg ki tudják elégíteni igényeiket és ezúttal jobban tudnak vigyázni a költekezésre.
Szerelem: Vonzó személyiségükből fakadóan könnyen párra találnak, de a jó szerelmi viszonyt fenntartani és megtartani lesz nehéz feladat. A házasságban élők extra erőfeszítést  kell tenniük azért, hogy békét teremtsenek kapcsolatukban. 
Egészség: Néhány kisebb betegség zavarhatja meg a Disznó jegy szülötteit, de ezekből különös gondossággal ki tudják kúrálni magukat. Összességében ez az év a szerencse és komfort jegyében fog eltelni, a változások pozitív irányba tartanak.