Nagy téli horoszkóp – Kiért jön el a szerelem?

Schuster Borka
Írta: ,

Az biztos, hogy a tél hideget meg magasabb fűtésszámát hoz, de ki lesz az, akinek a szerelem is eljön az életébe? És hogyan alakulnak a dolgok a munkahelyeden? Nagy téli horoszkópunkból kiderül, mit ígérnek a csillagok az új évszakra!

Kos

A Kosok számára ez a tél sok váratlan fordulatot hoz.

Amikor úgy érzed, minden felborul, akkor hirtelen jobban alakulnak a dolgok, és amikor úgy érzed, minden az irányításod alatt áll, váratlan események következhetnek.

Semmit nem lehet most előre borítékolni.

Szerelem: A szerelmi életedet is az egyszer fent, egyszer lent jellemzi majd ebben az évszakban. Lehet azonban, hogy még a tél vége előtt eleged lesz az érzelmi hullámvasútból, és úgy érzed majd, itt az ideje mindent elölről kezdened.

Karrier: Mindig mindent érdemes kétszer átgondolni ebben a hónapban, mielőtt véglegesnek nyilvánítasz egy munkát. Nem biztos, hogy minden az eredeti elképzeléseid szerint alakul majd.

Bika

A tél a számadásról szól majd, egy korszak lezárulhat, és te mérlegelsz, hogy mibe került, és mit adott neked.

Ezen a télen nagy tanulságokat szűrhetsz le.

Szerelem: Olyan sok minden köti most le az energiáidat, hogy nem sikerül annyi figyelmet fordítanod a szerelmi életedre, mint amennyit szeretnél. Lehet, hogy az évszak végére ennek majd a kapcsolatod is látja az eredményeit.

Karrier: Vigyázz, mert ha túlvállalod magadat, akkor annak nem csak a munkád minőségén lesz látszata, az egészségednek is árthatsz vele. Jól fontold most meg a határokat.