Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból

Írta: ,

Érezted már úgy, hogy egy szorult helyzetben hirtelen minden jóra fordul, vagy csak egy hajszálon múlott, hogy megússz egy komolyabb balesetet, szerencsétlenséget? Vannak, akik hisznek benne, hogy mindannyiunkra őrangyalok vigyáznak. A tiéd ki lehet? Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5. Ebből kiderülhet, ki az őrangyalod!

1 – Gábriel

1/9 1 – Gábriel

Gábriel egy arkangyal, a főangyalok egyike, jelentős angyalként pedig az egyes számhoz kapcsolódik.

A Biblia szerint Gábrielnek Jézus életének állomásaikor is fontos szerepe volt, jelent volt halálakor, és az érkezéséről is ő tudósította Szűz Máriát.


Gábriel arkangyal, a hírnök – Miben és hogyan segíthet neked?


Gábriel egy erős őrangyal, aki a kreatív energiák és az életerő őrzője is, így abban is segít, hogy megőrizd a pozitív életszemléletedet és mindig megtaláld a dolgok naposabb oldalát.

2 – Egy rokon

2/9 2 – Egy rokon

Ha a kettes szám a születési számod, akkor lépteidet egy ősöd lelke vigyázza. Ez lehet egy nagymama, egy nagynéni, de egy korábban elhunyt rokon is.

A családi kötelékek és a szeretet a legerősebb kapocs, így biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod soha nem hagy majd el, és minden lépésedet figyeli.

Ha egy családtagod lépett az őrangyalod szerepébe, néha még érezheted is azt a szeretetet és törődést, ami a személyén keresztül feléd árad.

3 – Chamael

3/9 3 – Chamael

Chamael szintén egy arkangyal, így hatalma, ereje nem is vitatható.

A hagyomány szerint Chamael arkangyalnak a fő energiái a szíven keresztül vezetnek, így amellett, hogy vigyáz rád, és óvó tekintetével követi a lépéseidet, azt is képes megsúgni, kiben bízhatsz meg, és ki az, akinek az érzései hamisak.

Ez az őrangyal a tartós kapcsolatok kialakításában éppen úgy tud segíteni, mint ahogyan képes az összetört szívet is meggyógyítani. Szívügyekben mindig számíthatsz rá.

4 – Rafael

4/9 4 – Rafael

Rafael az angyalvilág gyógyítójaként ismert, és ha a születési számod a négy, akkor ő lehet a te őrangyalod.

Nemcsak betegségek esetén hívhatod segítségül, általában is segít megtalálni az egyensúlyt a mindennapjaidban, és a testi bajok mellett a lelki nehézségekre is segít megoldást találni.

Egy ilyen őrangyal mellett könnyebb rátalálni azokra az utakra, amelyek kivezetnek téged a nehéz helyzetekből.

5 – Egy történelmi személy

5/9 5 – Egy történelmi személy

Ha a születési számod az ötös, akkor a lépteidet egy történelmi személy vigyázhatja, egy olyan, akire te is felnézel, és akinek munkásságával, filozófiájával te is egyet értesz, esetleg példaképnek, követendő mintának látod őt.

Amellett, hogy az őrangyalod a lépteidet is vigyázza, abban is segít, hogy közelebb kerülj a kitűzött céljaidhoz, és hozzájárul, hogy a cselekedeteidet siker koronázza.

6 – A ház szelleme

6/9 6 – A ház szelleme

Ha a születési számod a hatos, akkor az őrangyalod egy lakhelyedhez kötődő korábbi lélek lehet, aki nem csak a házra, a ház lakóira is vigyáz.

Persze, nem csak otthon leszel az oltalma alatt, bárhová is mész vagy költözöl, követni fog téged, de lehet, hogy néha úgy érzed majd, az otthonodban vagy a legnagyobb biztonságban, itt találod meg a legnagyobb nyugalmat.

7 - Zadkiel

7/9 7 - Zadkiel

Ha a születési számod a hetes, akkor Zadkiel lehet az őrangyalod, akit a megbocsájtás, az enyhülést hozó elengedés, az őszinte érzelmek angyalaként ismernek.

Nem csak abban segít, hogy a dolgok jóra forduljanak körülötted, de abban is, hogy meg tudj bocsájtani másoknak, és a negatív érzelmek vagy a harag ne emésszen belülről.

8 – Haniel

8/9 8 – Haniel

Haniel a tiszta észlelés angyala, de egyúttal egy harcos angyal is, aki segít mindig a helyes útra térned, de ha veszélyben vagy, vagy ha sötét erők környékeznek, akkor ki is áll érted, és a legveszélyesebb helyzetben is melletted lesz majd, nem fog megrettenni és a végsőkig kitart.

Ha a nyolcas a születési számod, akkor nem adod fel egykönnyen a dolgokat, és te is az utolsó pillanatig kitartasz.

9 – Mihály

9/9 9 – Mihály

Mihály az angyalok vezetője, és neked is mindig utat mutathat, ha a kilences szám szülötte vagy, és ő vigyázza a lépéseidet.

Sokszor egyetlen apró döntéseden is rengeteg minden múlhat, olyan dolgok is, amikről a döntésed pillanatában még nem is tudsz, de Mihály mindig segít majd, hogy a helyes ösvényt válaszd, vagy hogy megvívd a napi csatáidat.