Ez a 4 csillagjegy mindig későn alapít családot

Gerber Petra
Írta: ,

Bár azért merész dolog ilyet mondani, de sajnos benne van a pakliban, hogy bizonyos személyek vagy túl későn alakítanak családot, vagy nem is állapodnak meg egyáltalán. Ugyan meglepő lehet, de ezt nagyban befolyásolhatja a zodiákusunk is, ugyanis vannak jegyek, akik inkább a magányos farkas életmódot részesítik előnyben. Mai írásunkban górcső alá vesszük azokat a jegyeket, akik valószínűleg inkább utóbb, mintsem előbb döntenek majd a családalapítás mellet.

A Vízöntő Kép forrása: unsplash.com

A Vízöntőt nem ritka, hogy az állatöv kísértetének is nevezik, így talán egyáltalán nem meglepő, hogy éppen ő az, aki nagy valószínűséggel az utolsók közt alapít majd családot.

A Vízöntő alapvetően nagyon mély érzésű csillagjegy és nagyon szeretne közel kerülni a leendő párjához, ám a gond mégis az, hogy bár vágyik az erős párkapcsolatra, a mély érzésektől mégis megrémül.

Ugyan nagyon barátságos és kedves típus, mégis az érzéseit nagyon nehezen mutatja ki, éppen ezért párja úgy érezheti, hogy a Vízöntő rejteget előle valamit.

Ha azonban ezen képes túllendülni és jobban befogadni az érzelmeket, akkor boldog és harmonikus kapcsolatban lehet része.

 

A Bak Kép forrása: unsplash.com

A Bakokkal az a baj, hogy munkamániásak, ez pedig egyértelműen kihat a kapcsolataikra is.

Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy nagyon sokáig van egyedül és már tényleg kvázi az utolsó pillanatban merül fel benne a családalapítás gondolata, már, ha egyáltalán felmerül.

Ráadásul az elvárásai is elég magasak, olyanok, amiknek borzasztó nehéz megfelelni, pedig igazán jó partner lehetne, hiszen megbízható, hűséges és a klasszikus családmodell elkötelezett híve.

Ellenben nagyon makacs és a kompromisszumokra is nehéz rávenni, ám ha ez sikerül, akkor egy nagyon mély érzésű személyt ismerhetünk meg benne, akinek a családja később még a munkánál is sokkalta fontosabbá válhat.