4 csillagjegy, aki mindig későn alapít családot

Gerber Petra
Írta: ,
4 csillagjegy, aki mindig későn alapít családot

Kép forrása: unsplash.com

Bár azért merész dolog ilyet mondani, de sajnos benne van a pakliban, hogy bizonyos személyek vagy túl későn alakítanak családot, vagy nem is állapodnak meg egyáltalán. Ugyan meglepő lehet, de ezt nagyban befolyásolhatja a zodiákusunk is, ugyanis vannak jegyek, akik inkább a magányos farkas életmódot részesítik előnyben. Mai írásunkban górcső alá vesszük azokat a jegyeket, akik valószínűleg inkább utóbb, mintsem előbb döntenek majd a családalapítás mellet.

A Kos Kép forrása: unsplash.com

A Kosról tudvalevő, hogy az egyik legszenvedélyesebb jegy, mégis pont céltudatossága az, ami megnehezíti számára a párkeresést.

Ugyan pontosan tudja, hogy mit akar az élettől, ám lelkesedése gyakran visszatetsző lehet az ellenkező nem számára. Hajlamos lehet ugyanis túl sok mindent akarni egyszerre, ezzel pedig megrémítheti és elijesztheti a másikat.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor túl nagy reményeket táplál már az elején, emiatt nem ritka, hogy csalódik, az évek pedig csak mennek. Ha azonban családalapításra adja a fejét, akkor a párja biztos lehet benne, hogy minden szeretetét és csodálatát megkapja, a gyermekei pedig szinte biztos, hogy sosem fognak unatkozni mellette.

A Vízöntő Kép forrása: unsplash.com

A Vízöntőt nem ritka, hogy az állatöv kísértetének is nevezik, így talán egyáltalán nem meglepő, hogy éppen ő az, aki nagy valószínűséggel az utolsók közt alapít majd családot.

A Vízöntő alapvetően nagyon mély érzésű csillagjegy és nagyon szeretne közel kerülni a leendő párjához, ám a gond mégis az, hogy bár vágyik az erős párkapcsolatra, a mély érzésektől mégis megrémül.

Ugyan nagyon barátságos és kedves típus, mégis az érzéseit nagyon nehezen mutatja ki, éppen ezért párja úgy érezheti, hogy a Vízöntő rejteget előle valamit.

Ha azonban ezen képes túllendülni és jobban befogadni az érzelmeket, akkor boldog és harmonikus kapcsolatban lehet része.

 

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra