Melyik a kedvenc virágod? Elmondjuk, mit árul el rólad ez

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik a kedvenc virágod? Elmondjuk, mit árul el rólad ez

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – de melyiket szereted a legjobban? A virágoknak üzenete, jelentése van, nem véletlenül ajándékozzuk őket olyan sok különböző alkalommal. Az, hogy számodra melyik a legkedvesebb, a személyiségedről is árulkodik. Neked melyik sziromcsoda legkedvesebb?

Ibolya

Az ibolya apró szirmaival csendesen húzódik meg a fűszálak között, de pompás színe és fantasztikus illata mégis sokak kedvencévé teszi.

Ha az ibolya a kedvenced, nem szereted a hivalkodást, inkább csendesen meghúzódnál a háttérben, de valószínűleg neked is van valami olyan vonzó tulajdonságod, ami folyton feléd fordítja az emberek figyelmét.

Ez lehet a kivételes intelligencia vagy a remek humorérzék is.

Bár nem mindenki előtt tárod fel a valódi érzéseidet, valójában nagyon is szenvedélyes tudsz lenni. Ezt az oldaladat azonban csak az arra érdemesek láthatják.

Rózsa

A rózsa igazi klasszikus, mindent túlélő és pompás növény, ami szépsége ellenére tüskéivel igazán kegyetlen is tud lenni.

Ha a rózsa a kedvenced, valószínűleg fontosak számodra a hagyományos értékek, a család, az otthon, szereted megélni a nőiességedet, de ha a számodra fontosak védelméről van szó, szívós és kemény is tudsz lenni.

Finom és elegáns vagy, de a személyiséged legalább annyira összetett, mint a rózsa szirmai.

Aki meg akar ismerni, annak sok időt kell eltöltenie veled, hogy megértsen.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv