Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

A kamaszkor nem könnyű időszak, a változások ilyenkor hatalmas feszültségeket szítanak a félig felnőtt, félig gyerek személyiségben, aki sokszor maga sem tud mit kezdeni az érzelmeivel. Minden ember más és más, így természetesen, ami az egyik gyereknél működik, az a másiknál mit sem használ. Szülő legyen a talpán, aki kamaszkorban képes kiigazodni a saját gyerekén, de az asztrológusok szerint a csillagjegyek azt is segítenek megtudni, mire számíthatsz majd ebben az időszakban. Annyi bizonyos, hogy türelemmel és szeretettel ez az időszak is átvészelhető, akárcsak a dackorszak.

Kos

A Kosok imádják a kihívásokat, és nem ismerik a veszélyt, általában nem mérlegelnek, hanem fejjel rohannak a falnak, ami egy kamasz gyerek esetében különösen veszélyes lehet.

Mivel a Kos kamasz csak a céljaira figyel, és sem a szép szó, sem a tiltás nem állíthatja meg, fontos, hogy legyen valami, amiben kiélheti az energiáit, például a sport vagy a művészet, különben más helyeken kezdi el keresni a kalandot.

Bika

A Bika kamaszok hajlamosak makacsok vagy önfejűek lenni, ugyanakkor nagyon állhatatosan dolgoznak és mindig a maximumra törekszenek, így például a tanulással vagy a szobájuk rendbetételével még a tinédzser éveikben sincs gond.

Hajlamosak lehetnek azonban a dühkitörésekre, könnyen megsértődnek, és ha összevesznek valakivel, nagyon indulatosak tudnak lenni, ez azonban szerencsére gyorsan elmúlik.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba