Miképpen befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Miképpen befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Kép forrása: unsplash.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan, és egyénileg egyaránt. Negyedik cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, a Jupiter kerül sorra. A fejlődés és a jóindulat jelképeként elhíresült bolygó az élet számos területén hatást gyakorol ránk – elsősorban pozitívan.

A jószerencse bolygója

A Jupiter egy nagyon pozitív, szeretetteljes bolygónak számít az asztrológiában, jellemző módon nagylelkűséget, igazságérzetet és őszinteséget biztosít azoknak az embereknek, akik erőteljesebben érzik hatását a bőrükön. Akikre rásütik, hogy „szerencsés csillagzat alatt születtek”, azoknak a születési képletében jó eséllyel domináns szerep jut a Jupiternek.

Ez a bolygó szerencsét, gazdagságot, gyorsan ívelő karriert, színvonalas életet és sok-sok kiaknázásra váró lehetőséget biztosít szülötteinek.

A negatív képlet ennek természetesen az ellentettje, ha a Jupiter rossz hatást fejt ki, akkor az emberek képmutatóvá, gőgössé, szenvedélybeteggé, sőt, akár bűnözővé is válhatnak uralma alatt. Az említetteken túl, a rossz szögre még jellemző lehet a hatalommal való visszaélés, a korrupció, a pazarlás és az álszent, hazug viselkedés sem éppen ritka. Ahogy a szerencsés szög egyenesen áldást jelent, úgy a Jupiter negatív állása mellett az emberek úgy érezhetik, soha semmi sem sikerül nekik, fáradozásaik pedig hiábavalóak – ez egyértelműen mindenkiből a legrosszabb énjét hozza elő.

Hogyan befolyásolja életünket a Jupiter, a jószerencse bolygója 2019-ben?

Kikre gyakorol nagy hatást?

A Jupiter a Nyilasokra van a legnagyobb hatással, de a Halaknak, továbbá a Rákoknak is ad az energiájából. A Bakok ideje alatt van esésben, és legkevésbé az Ikrekre tudja kifejteni hatását.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!