Júniusban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Júniusban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Kép forrása: bnenin/Depositphotos.com

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a júniusnak?

Június a hatodik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a júniust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a hatos.

Feladatokkal teli gyermekkor

A hatos szám érdekes kettőséget jelez, legalábbis, ami a gyermekkort illeti. Könnyen megeshet, hogy a gyerekkorod nem volt éppenséggel zökkenőmentes, de ez nem feltétlenül jelenik meg súlyos traumákban (bár az is előfordulhat). Jellemző módon az anyáé a domináns szerep a júniusban született emberek életében – ez könnyen utalhat gyermekkorban történt válásra, vagy akár arra, hogy az apa sokat volt távol a munkája miatt. Emiatt óhatatlanul is az anya lett az, akire a dominancia, a nevelés legjava hárult. Vannak nők, anyák, akik kifejezetten jól kezelik ezt a helyzetet, de sajnos előfordul az is, hogy egyáltalán nem állnak a helyzet magaslatán.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júniusban születtél

Ebben az esetben előtérbe kerül a nehezített gyermekkor képe, mert egyes anyák hajlamosak arra, hogy az apa távollétében a gyermekükre hárítsák a szülői feladatok jelentős részét.

Ez bizonyos mértékig egyáltalán nem gond, de a hatos számban benne van a túlzás lehetősége. Lehet, hogy édesanyád túl sokat várt el tőled gyermekkorodban, vagy éppen olyan feladatokkal terhelt, amikkel nem lett volna szabad. Ilyen pl. az, hogy adott esetben gondoskodnod kellett valakiről (kistestvér, nagyszülő), vagy biztosítanod anyukád nagyobb nyugalmát, pl. túl sok házimunkát bízott rád, azt érezhetted, szinte arra kényszerít, hogy idő előtt felnőtté válj.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!