Júliusban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a júliusnak?

Július a hetedik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a júliust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a hetes.

A gyerekkor sokszor csak látszólag felhőtlen

A hetes számmal született emberek esetében az anyai dominancia a jellemző, gyakori, hogy az apa háttérbe szorul a gyermekkorban. Ez utalhat helytelen nevelési alapelvekre, válásra, de pusztán arra is, hogy az édesapád a munkája miatt sok időt töltött távol tőletek. Bár ehhez a számhoz többnyire szerencsés gyermekkor tartozik, a falak mögött sokszor nincs minden rendben.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha júliusban születtélKép forrása: Lenets_Tatsiana/Depositphotos.com

Gyakori, hogy a családon belül kisebb-nagyobb összezördülésektarkítják” a hétköznapokat, és ezeket gyerekként sokszor neked is végig kellett hallgatnod. A szüleid lehet, hogy nem tudták, tisztában vagy azzal, mi zajlik közöttük, ezért jó eséllyel nem is próbálták feloldani a benned rejlő sérelmeket – vagy csak nem tudták, hogyan próbálkozzanak.

Emiatt sokszor megesik, hogy a hetes számmal élő emberek elfojtják a problémáikat, nem szívesen mondják el, amit éreznek, gondolnak, és gyakran nehezen tudnak megnyílni mások előtt.

Ezzel párhuzamosan a legtöbb júliusban született ember magas korlátokat állít maga elé, ami időnként csak ez élet egy-egy bizonyos területére koncentrálódik, de néha általánosságban véve is jellemző lehet.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!