Ezt jósolja a Tarot tavaszra a csillagjegyeknek

Szőke Angéla
Írta: ,

A Tarot nem feltétlenül arra való, hogy megjósolja a pontos jövőt, hanem abban segít, hogy jobban megismerjük önmagunkat és könnyebben megértsük a helyzeteket és élményeket, amit az élet elénk sodor. Nézzük, mit üzen a Tarot tavaszra a csillagjegyeknek.

Kos

Valamit titkolsz, vagy másoknak szeretnél megfelelni? Ha sok a munka, lassíts le. Önmagunk főnökének lenni nem mindig jó dolog, és hiába érzed úgy, hogy tele vagy energiával, később megbosszulja magát, ha túlhajtod magad.

Bika

Volt már jobb időszakod is. Lehet, hogy a munkában, vagy anyagilag vannak nehézségeid, de mostanában nem érzed magad túl jól. Ilyenkor fontos, hogy minden nap eszedbe jusson minden jó, ami az életedben van: a család, barátok, vagy az egészség. 

Alina Vilchenko/pexels.com

Ikrek

Idén eddig minden elhalasztódott, lehet, hogy azért, mert te magad szabotálod a történéseket? Meg kell oldanod azokat a dolgokat, amikkel eddig nem akartál szembenézni. Nem véletlenül odázod el, tedd fel magadnak a kérdést, hogy mitől félsz.

Rák 

Életed új, izgalmas szakaszába értél és mindenre lelkesen rácsodálkozol. Jó helyen vagy az életben, most minden összejön, talán még egy jól megérdemelt románc is. Tanulj meg bízni a másikban és add át magad az érzelmeknek. 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba