Mennyire vagy jó szerető? Ezt mondja a horoszkópod

Írta: ,

Izgalmas kérdésre keressük a választ a horoszkóp segítségével. Ugyan mi is osztjuk azt a véleményt, hogy talán érdemes inkább a párodat kérdezni, és vele dolgozni azon, amin eseteg van még mit dolgozni, de a csillagjegyed jellemzőit elolvasni is szórakoztató lehet.

Kos

1/12 Kos

A Kosok az asztrológia szerint azokkal értik meg egymást a szenvedélyek terén is, akik hozzájuk hasonlóan hirtelen természetűek.

Nem apró lépésekben haladnak, ha akarnak valamit, akkor mindent akarnak egyszerre, és ez egyeseket tűzbe hoz, másokat viszont megijeszthet.

Ha valakivel egy ritmusban pörögnek, akkor remekül megértik egymást, de ha valaki nem tudja tartani velük a lépést, nem biztos, hogy lesz hozzá türelmük.

Bika

2/12 Bika

Az asztrológia szerint a Bikák legendásan jó szeretők, hiszen egyszerre határozottak, tudják, mit akarnak, de ugyanakkor gyengédek és odaadóak is.

Általában olyan oldalán tudnak kiteljesedni, akit valóban szeretnek, mert igazi romantikus lelkek, de ezt az oldalukat csak a hozzájuk valóban közel állóknak merik megmutatni.

Ha egy Bika nem jó szerető, akkor valószínű, hogy ott a kapcsolattal van probléma.

 

 

 

Ikrek

3/12 Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei híresek arról, hogy bárkivel jól megértetik magukat, könnyen ráéreznek mások érzelmeire és vágyaira, és mivel örömet lelnek az emberek elbűvölésében, gyorsan jó szeretővé válhatnak.

A hosszú távú kapcsolatokban azonban a szenvedély életben tartása munkát igényelhet tőlük, ha valakiben már nem látnak kihívást, akkor könnyen elveszíthetik az érdeklődésüket.

 

 

 

Rák

4/12 Rák

A Rákok odaadóak, már-már önfeláldozóak, ami jó szeretővé teheti őket, de fontos, hogy közben ne feledkezzenek meg a saját vágyaik, igényeik megéléséről.

Vigyázniuk kell, hogy ne használják ki őket, és dolgozniuk kell azon, hogy meg merjék fogalmazni a saját szükségleteiket, hiszen egy boldog kapcsolatban mindkét fél szeretne örömet okozni a másiknak, és senkinek sem jó, ha csak az egyikük örömén dolgoznak.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok hajlamosak lehetnek az önzésre, és ez igaz a hálószobában is, azonban egójuk nem engedi nekik, hogy rossz szerető képe alakuljon ki róluk, így időről időre mindent megtesznek azért, hogy lenyűgözzék a partnerüket.

Szeretnek irányítani, szívesen uralják a helyzetet, és akinek ez bejön, azok számára egy Oroszlán igazi álomszerető lehet.

Szűz

6/12 Szűz

A Szüzek esetében egy kis időre lehet szükség, amíg feloldódnak, de aki ezt kivárja, az tökéletes társa találhat bennük, mert kreatívak, merészek, mégis mindig nagyon elegánsak maradnak.

A Szüzekre az asztrológia szerint jellemző, hogy nem a kapcsolat elején tudnak igazán jó szeretők lenni, hanem már egy kiforrott, kiépült kapcsolatban, ahol érzelmileg biztonságban érzik magukat, és kötődnek is a partnerükhöz.

Mérleg

7/12 Mérleg

A Mérlegek híresen jó szeretők lehetnek, nem csak azért, mert szépek, hanem mert szenvedélyesek is, és könnyen átveszik a másik ritmusát.

Vágyaik szinte kielégíthetetlenek, de óvatosnak kell lenniük, mert amikor a kezdeti szikra elmúlik, hajlamosabbak máshol keresni az újdonságot, és ezt az egyszerűbb utat járni, ahelyett, hogy dolgoznának a kapcsolatukon.

Képesek mélyen szeretni, de sokszor ez a szenvedély elmúlásával jár együtt.

Skorpió

8/12 Skorpió

A Skorpiók szenvedélye legendás az asztrológia körében, de néha nehézséget jelent nekik, hogy mélyebb kapcsolatot építsenek ki valakivel.

Jó szeretői jellemzően szinte bárkinek lehetnek, de kevés az az ember, akit a Skorpió igazán megszeret, és ebben a bensőséges kapcsolatban képes egyesülni vele.

Ha mégis megtalálja, akkor az addig is jó szeretői státuszát egy ilyen kapcsolat az egekbe emelheti.

Nyilas

9/12 Nyilas

A Nyilasok hűségesek, és emiatt számukra a hálószobai izgalmaknál sokkal fontosabb, hogy olyan társat találjanak, akivel lelki síkon egyesülhetnek.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének jó szeretők, de lehet, hogy számukra ez az érték alacsonyabb prioritással bír, mint például a kiegyensúlyozott kapcsolat, a családi egység, vagy az, hogy a legbensőbb titkaikat is megoszthatják valakivel.

Bak

10/12 Bak

A kissé konzervatív Bakoknak nem mindig egyszerű megnyílniuk, és bár csodás szeretők lehetnek, elképzelhető, hogy szükségük van ehhez egy olyan partnerre, aki életre hívja belőlük a mélyen nyugvó szenvedélyt.

Ha egy ilyen kapcsolatra rátalálnak, a Bakokból szenvedélyes és kedves szerető lehet, mert megvan bennük a kíváncsiság és a szeretet készsége is, csak egy kis biztatásra, bátorításra van szükségük.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

A Vízöntő személyisége bárkit lenyűgöz, de igazán azok mellett tudnak jó szeretőkké válni, akikhez érzelmileg is kötődnek.

Érdekelheti őket pusztán a szépség vagy egy futó kaland is, de jellemzően ezekben a kapcsolatokban nem találnak olyan kielégülést, és nem is érzik őket olyan értékesnek, hogy magukból is sokat beleadnának.

Aki intellektuálisan is leköti őket, amellett lelkes és kreatív szeretőkké válhatnak.

Halak

12/12 Halak

A Halak szenvedélyes szerető, de nem a szó hagyományos értelmében: azokat tudja lenyűgözni, akik hozzá hasonlóak fogékonyak a spiritualitásra, az érzelmek megélésére.

A Halak számára sohasem a gyors kielégülés a cél, hanem az érzelmi kötödés, a lelki kapocs kialakítása.

Akit hasonló dolgok motiválnak, az boldogságra találhat a Halak odaadó, nyitott és mindig újat kereső természete mellett.