Ezt jelenti számodra a szerelem, a csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

A szerelem az örök és időtlen téma, ami az egész világot hajtja, sőt, sokak szerint maga az élet értelme. Szerelmes dalok, romantikus filmek és könyvek, mind ugyanarról szólnak, de vajon egyénileg mit jelent számunkra maga a szerelem fogalma? Nem meglepő, hogy szinte mindenkinek mást, de ennek megértésében az asztrológia segítségünkre lehet és a jövőben segíthet jobban megérteni a saját motivációinkat és partnerünk érzelmeit is. Ha tudni akarod, hogyan szeretsz és te mit vársz el a párodtól, keresd ki a csillagjegyed. Ezt jelenti számodra a szerelem, a zodiákus szerint.

Kos

A Kos számára a szerelem egy életre szóló elkötelezettség, de ez közel sem azt jelenti, hogy arra vágyik, hogy szépen nyugalomban megöregedjen a partnerével, hanem egy olyan dinamikus kapcsolatra, ami tele van izgalommal és közös kalandokkal. 

Bika

A Bikának fontos, hogy párja mellett biztonságban érezze magát és ő maga is mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt az érzelmi stabilitást megteremtse a szíve választottjának. Tiszteletben tartja és figyeli a másik rezdüléseit, érzéseit és elengedhetetlen számára a hűség.

Ikrek

Az Ikrek számára az a fontos, hogy megtalálja a párját, akivel összeillenek és aki méltó hozzá. Elengedhetetlen, hogy partnere folyamatosan inspirálja és intellektuálisan stimulálja. Ez az az izgalom és láng az, ami a másik iránt érzett szerelmét táplálja és életben tartja. 

Rák

A Rák finom lelkületű személyiség és azt vallja, amit a híres mondás is: a szerelem gyengéd és kedves. A Rák nő szerelme őszinte, mély és elkötelezett, szinte bármit képes megtenni azért, akinek odaadta a szívét. 

Camila Cordeiro/unsplash.com

Oroszlán

Az Oroszlán szerelme szenvedélyes és nagylelkű a partnerére nézve. Motiválja a szerelem, és a boldog párkapcsolat számára nem más, mint az érzelmek bátor kimutatása, megélése, illetve az állandó figyelem és izgalom.

Szűz

A Szűz az egyik legtámogatóbb csillagjegy, mindig párja mellett áll, amikor szükség van rá. Nem esik szerelembe hirtelen és nem csapong, nála ez egy lassabb folyamat, de mikor beérik, teljesen elköteleződik választottja iránt. 

Mérleg

A Mérleg számára szerelem az érzelmi harmóniáról és felek közötti egyensúlyról szól. Szeretete sosem erőltetett és siettetett, inkább kreatív és kifejező, melyet ajándékokkal és kedvességgel fejez ki. 

Skorpió

A Skorpió összetett személyiség, akik a szerelemben hűséges, őszinte és mérhetetlenül szenvedélyes. Ahhoz fűzik gyengéd érzelmek, akiről tudja, hogy nem okoz neki csalódást és kellően megbecsüli, értékeli őt.

Candice Picard/unsplash.com

Nyilas

A Nyilas végtelenül független személyiség, ezért számára a szerelem egyszerre jelenti a szoros érzelmi kapcsolódást és az önállóságot. Vágyik arra, hogy a maga útját járja, de szeretne közös kalandokat is megélni valakivel az oldalán.

Bak

A Bak számára a szerelem az érzelmek kimutatását és megélését jelenti. Ahogy ő szeret, az nagylelkű, törődő és őszinte, amit nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is folyamatosan éreztet partnerével.  

Vízöntő

Folyamatos érzelmi és értelmi stimuláció, ez a Vízöntő számára a szerelem. Az intellektushoz vonzódik és azzal boldog, aki arra inspirálja, hogy kifejezhesse önmagát és álmaikat együtt váltsák valóra. 

Halak

A Halak számára a szerelem az, mikor a felek megélik a romantikát a mindennapokban és folyamatosan leveszik lábáról a heves érzelmek és grandiózus gesztusok. Mindezt ő is megteszi partneréért és visszafelé is elvárja.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!