5 különleges jel, ami arra utal, hogy valaki éppen rád gondol

Írta: ,

A telepátia megléte mindmáig vitatott tény, de biztos veled is megesett már, hogy pont ugyanakkor hívtátok egymást a szerelmeddel, vagy váratlanul összefutottál azzal a barátoddal, akire előző nap gondoltál – de évekig nem is találkoztatok. A telepátia sokak szerint igenis működik, kinél jobban, erőteljesebben, kinél kevésbé. De honnan tudhatod, ha valaki éppen rád gondol, és telepatikusan próbál rád hangolódni?

Furcsa érzelmek törnek rád Kép forrása: unsplash

1/5 Furcsa érzelmek törnek rád

Jó eséllyel valaki éppen rád gondol akkor, ha hirtelen, a semmiből, furcsa érzelmek törnek rád.

Ezeknek nincs előzményük, vagy éppen kiváltó okuk, tehát szó sincs arról, hogy egyértelműen be tudod azonosítani az érzelmeid forrását. Ezek az érzelmek gyakran nagyon intenzívek, elsöprőek, ugyanis az a lényegük, hogy kizökkentsenek, felhívják a figyelmedet valamire.

Pl. arra, hogy valakinek éppen az eszében jársz...

A kérdés már csak az, hogy szerinted ki az a valaki, és miért az adott érzelem formájában tapasztalod az energiáit?

Elmosolyodsz, vagy éppen elsírod magadat Kép forrása: unsplash

2/5 Elmosolyodsz, vagy éppen elsírod magadat

Ez részben kapcsolódhat az előző ponthoz, de egymás nélkül is működhet a dolog.

Tehát: elsírhatod magadat anélkül, hogy nagyon szomorú lennél, és akár fel is kacaghatsz hangosan úgy is, hogy semmi vicces nem történt.

Ezek az érzelmi változások utalhatnak arra, hogy valaki az adott pillanatban gondol rád, de fogalmad sincs az egészről, csak az általa közvetített érzelmekről, amik aztán valahogy nálad is megjelennek.

Ha pozitív, kedves gondolatokat kapsz, akkor értelemszerűen mosolyra húzódik a szád, elönt egy kellemes melegség. Azonban, ha negatív energiát közvetítenek számodra, akkor azon te is inkább elszomorodsz, rossz kedved lesz, és bizony el is sírhatod magadat.

Megváltozik a gondolkodásod Kép forrása: unsplash

3/5 Megváltozik a gondolkodásod

Amikor valaki rád gondol, tudat alatt, vagy akár tudatosan megpróbál veled kapcsolatba lépni, mintegy üzenni neked.

Ezt, ha érzékeny vagy, te is megérezheted, pl. azzal, hogy aktuálisan megváltozik a gondolkodásod.

Olyan dolgok jutnak a semmiből az eszedbe, amikre réges-régen nem gondoltál, vagy, amik egy bizonyos emberhez kapcsolódnak.

Ez már nem a véletlen műve! Egyesek, akik különösen érzékenyen reagálnak a telepátiára, akár arra is ráérezhetnek, ki gondol rájuk sőt, ha eljátszanak az így kapott gondolatokkal, még sokkal mélyebbre is áshatnak.

Pl. lehetnek látomásaik, amik a jelenre, de a jövőre is koncentrálódhatnak.

Szembejön veled egy szimbólum Kép forrása: unsplash

4/5 Szembejön veled egy szimbólum

Ráadásul nem is egyszer! Nem csak egyszerű telepátia lehet az, ha folyton ugyanarra a szimbólumra bukkansz az életedben, hanem akár konkrét üzenet is.

Azonosíthatod a sors, az univerzum, vagy akár egy elhunyt szeretted, az őrangyalod üzeneteként, a lényeg, hogy az adott szimbólum téged is mindig elgondolkoztat.

Ilyen szimbólum lehet a fehér toll, a semmiből felbukkanó pillangó, egy négylevelű lóhere, vagy bármi más, aminek az ismétlődését rendszeresen felfedezed az életedben.

Nagyon fontos, hogy elraktározd magadban ezeket a szimbólumokat, főleg akkor, ha rendszeresen fontos esemény alkalmával bukkannak fel az életedben.

Úgy érzed, figyelnek Kép forrása: unsplash

5/5 Úgy érzed, figyelnek

Biztos pontosan tudod, milyen az, amikor minden szempár rád szegeződik. Ezt az érzést tapasztalhatod akkor, ha belépsz egy váróhelyiségbe, amiben mindenki szeme rád szegeződik, vagy belépsz a bizottság elé, mint újdonsült vizsgázó.

Ezt a kellemetlen, feszélyező és sokszor kínost érzést esetlegesen megtapasztalhatod akkor is, amikor teljesen egyedül vagy.

Hogyan? Hát úgy, hogy valaki éppen rád gondol, és ezt megérzed a telepátia segítségével.

Lehet, hogy elpirulsz, vagy csak elfog egy megmagyarázhatatlan érzés, ami visszarepít ezekbe az izzasztó helyzetekbe, holott az aktuális pillanatban semmi okod sincs arra, hogy így érezd magadat.