Vedd észre, ha a Szűz szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A Szűz jegyű férfiak sokszor meghazudtolják a zodiákusukat, legalábbis gyakran kevésbé visszafogottak, mint női társaik.

Ez azt jelenti, hogy nem nyílnak meg annyira nehezen mások előtt, de még akkor sem vetekszenek például a tűzjegyű emberekkel, amikor teljesen elemükben vannak.

Éppen ezért, ha nagyon tetszel egy Szűz jegyű férfinak, akkor két véglettel szembesülhetsz: magához mérten jóval nyíltabban viselkedik veled, vagy éppen ellenkezőleg, lányos zavarában nem igazán tudja, hogyan kezdeményezzen.

Utóbbi esetén jól jön egy kis szolid bátorítás, amivel arra késztetheted, hogy kiteregesse a kártyáit.

A Szűz jegyű férfiaknak nagyon fontos, hogy a kiszemeltjük szellemi szinten is egy húron pendüljön velük, legalábbis akkor, ha nem csak egy rövid kalandra vágynak.

A komoly kapcsolataikat illetően el sem tudják képzelni, hogy intellektuálisan ne kapcsolódjanak a másikhoz, ezért aztán ezen a téren könnyű észrevenni a szándékaikat.

Ha a Szűz jegyű kiszemeltednek nem igazán fontos, hogy mélyenszántó beszélgetéseket folytassatok, közelebbről megismerjétek egymást, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem komolyan közeledik feléd.

 

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv