Vedd észre, ha a Szűz szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A Szűz jegyű férfiak sokszor meghazudtolják a zodiákusukat, legalábbis gyakran kevésbé visszafogottak, mint női társaik.

Ez azt jelenti, hogy nem nyílnak meg annyira nehezen mások előtt, de még akkor sem vetekszenek például a tűzjegyű emberekkel, amikor teljesen elemükben vannak.

Éppen ezért, ha nagyon tetszel egy Szűz jegyű férfinak, akkor két véglettel szembesülhetsz: magához mérten jóval nyíltabban viselkedik veled, vagy éppen ellenkezőleg, lányos zavarában nem igazán tudja, hogyan kezdeményezzen.

Utóbbi esetén jól jön egy kis szolid bátorítás, amivel arra késztetheted, hogy kiteregesse a kártyáit.

A Szűz jegyű férfiaknak nagyon fontos, hogy a kiszemeltjük szellemi szinten is egy húron pendüljön velük, legalábbis akkor, ha nem csak egy rövid kalandra vágynak.

A komoly kapcsolataikat illetően el sem tudják képzelni, hogy intellektuálisan ne kapcsolódjanak a másikhoz, ezért aztán ezen a téren könnyű észrevenni a szándékaikat.

Ha a Szűz jegyű kiszemeltednek nem igazán fontos, hogy mélyenszántó beszélgetéseket folytassatok, közelebbről megismerjétek egymást, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem komolyan közeledik feléd.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!