Ha erre a 6 kérdésre igen a válasz, spirituális beállítottságú nő vagy

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ha erre a 6 kérdésre igen a válasz, spirituális beállítottságú nő vagy

Kép forrása: pexels.com

Sokan azt hiszik, spirituálisnak lenni egyenlő azzal, hogy érdeklődnek az ezotéria iránt. Pedig a valóság ennél nem is állhatna távolabb! Az, hogy valóban spirituális lélek vagy-e, több meglepő dologtól is függ, és ezek a kérdések segíthetnek eldönteni, te mennyire vagy az.

1. El tudod fogadni, ha valaki más életutat akar bejárni, mint te?

Aki spirituális lélekkel rendelkezik, rögtön rávágja erre a kérdésre az igent. Egy ilyen típus ugyanis megérti, hogy a világban nincs egyetlen elfogadott életút, amin végig kell mennünk. Neked is megvannak a saját nézeteid, de megérted, ha valaki más dolgokra vágyik.

Például lehet, hogy szerinted az az élet a legszebb, amiben a házasság, a családalapítás kapja a főszerepet, de van, aki inkább utazásra, fényes karrierre vágyik. Jól ábrázolja ezt az alábbi példa.

Tegyük fel, hogy az emberiség úti célja egy sziget, ahová te hajóval érkezel, de van, aki repülővel jön, míg mások pedig inkább úsznak. Egy a lényeg: hogy mindenki megérkezzen oda, annak mikéntje már nem számít. Te pedig ahelyett, hogy kritizálnád őket, elfogadod a véleményüket, és örülsz annak, hogy a világ ilyen sokszínű emberekből áll össze.

2. Mennyire vagy empatikus másokkal?

A spirituális beállítottságú emberek egyik legnagyobb jellemzője, hogy kedvesek, megértőek és szeretetteliek a környezetükkel szemben.

Nem elég, ha csak az egyik vagy; ehhez mindháromnak meg kell lennie benned! Ez azt jelenti, hogy nem úgy tekintesz másokra, mint tőled különálló emberekre, hanem képes vagy meglátni azt, ami közös bennetek.

Át tudod érezni a helyzetüket, megérted, hogy mit miért csinálnak, és ahelyett, hogy ítélkeznél vagy kritizálnád őket, meghallgatod a problémáikat. A spirituális emberek ugyanis tisztában vannak azzal, hogy mindenki átmegy nehéz időszakokon, van, hogy valaki egy stresszes helyzetben kikel magából, de épp ilyenkor kell igazán kedvesnek lennünk egymással.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz