Vedd észre, ha az Oroszlán szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Az Oroszlánok már-már megdöbbentően magabiztosak, és ez csak fokozódik akkor, ha megpróbálják felhívni magukra a figyelmet.

Szinte színpadiassá válik a viselkedésük, teljesen lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ha egy Oroszlán próbálja valakinek felkelteni az érdeklődését.

A nehézség tehát nem is az, hogy kiderítsd, mikor flörtöl veled egy Oroszlán, mert ez egyértelmű lesz.

Bár arra hajlamos, hogy mindenkivel kedves és figyelmes legyen, ezért ne gondolj azonnal szerelemre, ha például szívességet tesz neked.

A feladat egy Oroszlán esetében inkább az, hogy észrevedd, mikor hódít szerelemből, és mikor hajt csak „arra”.

Akadnak olyan férfiak, akik szeretik, ha semmi különösebbet nem kell tenniük a választottjukért, de az Oroszlánok nem tartoznak ebbe a csoportba.

Ők imádnak hódítani és vadászni, miközben szeretik, ha ezért cserébe csodálatot és elismerést kapnak.

Büszkeségük nagyon jelentős, utálják, ha csorba esik rajta, ezért aztán komoly érzelmekről árulkodik, ha kitartóan udvarolnak.

Amennyiben pedig meg is bocsátanak egy félreértést, vagy valamilyen konfliktust, egészen biztos lehetsz benne, hogy az Oroszlán férfi odáig van érted.

Ezzel csak azokat a kiválasztottakat jutalmazzák meg, akik méltó helyet foglalnak el a szívükben.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!