Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A legtöbb férfira igaz, hogy időre van szükségük a megkomolyodáshoz, de ezzel kapcsolatosan egy érdekes kettőség él a Mérlegekben.

Egyik énjük állandóan tapasztalna, ismerkedne, és szívesen falná a viszonyokat, míg a másik felük a lehető leghamarabb megkomolyodna és családot alapítana.

Első ránézésre nem feltétlenül könnyű eldönteni, hogy a te kiszemelted hol tart most az életében, azonban azok a Mérlegek, akik túllendültek már a harmincon, szinte mindig komoly kapcsolatra hajtanak.

Nem kezdeményeznek másoknál, csak azoknál, akikkel el tudják képzelni a családalapítás lehetőségét.

Egy Mérlegről minden elmondható, csak az nem, hogy bátran elébe menne a kihívásoknak.

Szeret kivárni, türelmesen gondolkozni és hosszú eszmefuttatásokba bonyolódni.

Azonban más a helyzet akkor, ha meg kell hódítani a kiszemeltet.

Ehhez nem igazán fűlik a foga: bár a flörtölést, ismerkedést imádja, csak akkor szánja rá magát a lépésekre, ha már biztosnak érzi a helyzetét.

Éppen ebből adódik, hogy egy tettre kész Mérleg borítékolhatóan szerelmes, ez az érzés ad neki erőt és bátorságot ahhoz, hogy nyíltan felvállalja, milyen tervei vannak veled.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!