Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Vedd észre, ha a Mérleg szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Egy Mérlegről minden elmondható, csak az nem, hogy bátran elébe menne a kihívásoknak.

Szeret kivárni, türelmesen gondolkozni és hosszú eszmefuttatásokba bonyolódni.

Azonban más a helyzet akkor, ha meg kell hódítani a kiszemeltet.

Ehhez nem igazán fűlik a foga: bár a flörtölést, ismerkedést imádja, csak akkor szánja rá magát a lépésekre, ha már biztosnak érzi a helyzetét.

Éppen ebből adódik, hogy egy tettre kész Mérleg borítékolhatóan szerelmes, ez az érzés ad neki erőt és bátorságot ahhoz, hogy nyíltan felvállalja, milyen tervei vannak veled.

A Mérleg férfiak a legigényesebbek közé tartoznak.

Harmónia iránti szeretetük kiterjed saját magukra is, örömmel veszik, ha minden rendben van a környezetükben, a megjelenésükben.

A szerelmes Mérlegek még megszállottabban törekszenek arra, hogy kifogástalan legyen a megjelenésük: élére vasalt ing, egymással harmonizáló színek, tökéletesen belőtt frizura és gondosan nyírt arcszőrzet…

Mivel szeretnek a tökéletességgel hódítani, nagyon odafigyelnek a részletekre, kívülről szemlélve már-már túlzásokba is esnek.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba