Vedd észre, ha az Ikrek szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A szerelmes Ikreket lehetetlen nem észrevenni: egyenesen ellenállhatatlan lesz, folyton viccel, humorizál, mindent megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Ezzel párhuzamosan előveszi az érzéki énjét is, odaadóbb, törődőbb lesz, szóval egyáltalán nem nehéz rájönni, hogy a háttérben extra érdeklődés húzódik meg.

Más kérdés, hogy az Ikrek nem kifejezetten a hűségükről híresek, szóval gyakran a puszta vágy és a szenvedély mozgatja a szálakat.

Az mindenesetre biztos, hogy az Ikrek férfi komolyan veszi, ha kiszemelt magának valakit, és így vagy úgy, de meghódítja.

Szinte nincs olyan, hogy nem érnek célt, amit annak köszönhetnek, hogy sosem adják fel.

Talán úgy tűnik, hogy visszavonulnak, de amint alkalom adódik rá, az Ikrek ismét bevetésre készek.

Lehet, hogy néhány hét, hónap, vagy akár év telik el, de könnyen újra fellelkesednek, ha az alkalom úgy hozza.

Ez a taktika szinte mindig beválik, hiszen a legtöbb nő úgy értékeli, hogy ha ennyi idő után is kíváncsi rájuk a férfi, annak biztos nyomós oka van.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv