Vedd észre, ha az Ikrek szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha az Ikrek szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vedd észre, ha az Ikrek szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Jóval feltűnőbben viselkedik

A szerelmes Ikreket lehetetlen nem észrevenni: egyenesen ellenállhatatlan lesz, folyton viccel, humorizál, mindent megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Ezzel párhuzamosan előveszi az érzéki énjét is, odaadóbb, törődőbb lesz, szóval egyáltalán nem nehéz rájönni, hogy a háttérben extra érdeklődés húzódik meg.

Más kérdés, hogy az Ikrek nem kifejezetten a hűségükről híresek, szóval gyakran a puszta vágy és a szenvedély mozgatja a szálakat.

Az mindenesetre biztos, hogy az Ikrek férfi komolyan veszi, ha kiszemelt magának valakit, és így vagy úgy, de meghódítja.

 

A végletekig kitartó

Szinte nincs olyan, hogy nem érnek célt, amit annak köszönhetnek, hogy sosem adják fel.

Talán úgy tűnik, hogy visszavonulnak, de amint alkalom adódik rá, az Ikrek ismét bevetésre készek.

Lehet, hogy néhány hét, hónap, vagy akár év telik el, de könnyen újra fellelkesednek, ha az alkalom úgy hozza.

Ez a taktika szinte mindig beválik, hiszen a legtöbb nő úgy értékeli, hogy ha ennyi idő után is kíváncsi rájuk a férfi, annak biztos nyomós oka van.

 

Hosszú távon is érdeklődik

Bár az eltűnés és újra felbukkanás az Ikrek jól bevált taktikája, ha igazi szerelemről van szó, az Ikrek férfi nem hagyja annyiban a dolgot.

Feltűnően rosszkedvű lesz, ha elutasításban részesül, és változtat addigi jól bevált szokásain. Ekkor is kitartó marad, ám érthető módon kevésbé lesz lelkes.

Ami viszont a szerelmének biztos záloga, ha hosszú távon is érdeklődik, miközben nem hallod vissza, hogy másokkal is kapcsolatot kezdeményezett volna.

Mivel számukra nem annyira a komoly kapcsolat, mint a kezdeti lángolás az érdekes, ha egy Ikrek férfi hónapokon keresztül sem tágít tőled, egész biztos, hogy odáig van érted.

 

Kiválóan játssza a szerepét

Az Ikrek igazán elemében érzi magát, amikor szerelembe esik, és szinte végtelen mennyiségű szerepet tud eljátszani annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ha úgy érzed, fogalmad sincs, mit akar elérni és mit érez, mert az egyik pillanatban teljesen egyértelmű, a másikban viszont elbizonytalanít, akkor valószínűleg egy szerelmes Ikrekkel van dolgod.

Sokszor az áll a háttérben, hogy a legtöbb Ikrek nem annyira vad, szenvedélyes típus, sokkal inkább szellemi, baráti szinten kötődik a partneréhez, nagyon nehezen tud ugyanis őszintén lecövekelni valaki mellett.

 

Megpróbál kötődni

Az Ikrek nagyon aktívak, sokszor tényleg azt lehet érezni a társaságukban, hogy két ember energiáját is a magukénak tudhatják.

Imádnak jönni-menni, utazni, új hobbikat kipróbálni, társaságba járni és igazán könnyen költöznek, vagy váltanak munkahelyet.

Mindezzel alaposan szembemegy, ha az Ikrek megpróbálnak valakihez kötődni, valaki mellett lecövekelni.

Ilyesmire csak akkor „vetemednek”, ha szerelmesek, ellenkező esetben kifejezetten terhes számukra annak a lehetősége, hogy lemondjanak a szabadságukról.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!