5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy - Rád igazak?

Szirák Viki
Írta: ,
5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy - Rád igazak?

Kép forrása: unsplash

Érezted már úgy, hogy a korosztályod hozzád képest komolytalan, és egészen másképp gondolkodnak, mint te? Mintha te bölcsebb és tapasztaltabb lennél, pedig ugyanannyi dolgot éltetek meg. Amennyiben igen a válaszod, úgy érdemes tovább olvasnod, mert lehet, hogy idős lélek vagy!

Nagyon jó tanácsokat adsz Kép forrása: unsplash

Magad sem tudod, miért, de többnyire nagyon jó tanácsokat adsz akkor is, ha valami olyanról van szó, amit korábban még sosem csináltál. Mintha már leéltél volna egy korábbi életet, és ezeket mind megtapasztaltad volna!

Például még sosem volt komoly kapcsolatod, de nagyon jó tanácsokat adsz az ismerőseidnek, amelyek hatására képesek megmenteni akár a házasságukat is.

Ezért aztán az emberek folyton csodálattal néznek rád, és mindig téged keresnek meg, ha egy kis segítségre lenne szükségük.

Az igazság az, hogy te sem érted, hogy vagy erre képes; egyszerűen csak nagyon jó megérzéseid vannak, és ez mindig be is válik.

Mindent átgondolsz Kép forrása: unsplash

Nem szeretsz fejest ugrani a komoly döntésekbe, mert tudod, hogy egyetlen rossz válasz is visszafordíthatatlan, negatív következményekkel járhat.

Ezért bármennyire is sürget az idő, te igenis alaposan átgondolsz mindent; az összes lehetséges végkimenetellel együtt.

Ha erre nincs lehetőséged, befejezetlennek érzed a dolgokat, hiszen szükséged van arra, hogy a lelked és a tested szinkronba kerüljön egymással. Erre pedig csakis az alapos gondolkodással van lehetőséged!

Nem érted, hogy miért, de a megérzésed azt súgja, hogy ezzel a módszerrel megelőzheted a rossz dolgokat, és egyelőre tényleg így is van.