Jelek, hogy a férfi totálisan beléd esett – A csillagjegye alapján

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Természetesen egyéni tényezők is befolyásolják azt, mennyire látható egy férfin, hogy fülig szerelmes. Azonban sokat súghat a jelek felismerésében már az is, ha tisztában vagy azzal, mi a csillagjegye – a zodiákus ugyanis segíthet megfejteni, mi áll a furcsa viselkedés hátterében.

Kos Kép forrása: javiindy/Depositphotos

A Kos férfiak nagyvonalúak, akaratosak és harcos természetűek, általában nem igazán tűrnek ellentmondást. Ennek megfelelően sem ténylegesen, sem szóban nem tudnak veszíteni: akit akarnak, azt meg is szereznek.

Esetükben nem túl nehéz felismerni, ha felkeltetted az érdeklődésüket, ugyanis ezt nem szokták véka alá rejteni. Ellenben, a szerelemmel már más a helyzet, ugyanis csak olyan nők iránt lángolnak fel, akik kihívást jelentenek.

Ez érdekes ellentétet szül azzal, hogy a Kosok nagyon szenvedélyesek és kifejezetten fontos számukra a szexualitás.

Szóval, ha tud várni rád, és nem adja fel egykönnyen az udvarlást, akkor biztos, hogy beléd zúgott.

Oroszlán Kép forrása: erstudio/Depositphotos

Ezek a férfiak nagyon határozottak, ha szerelemről van szó, úgyhogy aligha lehetnek kétségeid, ha téged szemelt ki egy igazi Oroszlán.

Imád a középpontban lenni, szerepelni és feltűnően viselkedni, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy felfigyelj rá.

Szereti, ha a megfelelő helyen és időben tud dicsekedni saját magáról, elért eredményeiről, néha nem is annyira rejti véka alá, hogy kifejezetten a bókokért és az elismerésekért szónokol.

Mindent megtesz azért, hogy megszerezze, akit kinézett magának, de nem az a típus, aki élvezi, ha őt akarják meghódítani.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba