Jelek, hogy egy előző életben már volt közötök egymáshoz

Kovács Andrea
Írta: ,
Jelek, hogy egy előző életben már volt közötök egymáshoz

Kép forrása: India Earl Photography

Ismered azt az érzést, amikor először találkozol valakivel, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök? Amikor minden apróságban egyezik a véleményetek, bármiről tudtok beszélgetni, és hiába a néhány napos (sőt, néhány órás) ismeretség, nem létezik számotokra kínos csend? Az egész kicsit olyan, mintha már találkoztatok volna – ami persze elképzelhetetlen, hiszen hogy is felejthetnéd el ezt a különleges személyt? Pedig bármi megeshet; még az is, hogy egy korábbi életben már egymásba botlottatok! Íme 4 jel, aminek a segítségével te is beazonosíthatod, nálatok mi a helyzet.

Rögtön úgy érzed, hogy kötődtök egymáshoz Kép forrása: bloglovin.com

Alig ismeritek egymást, de máris úgy érzed, hogy bármit megoszthattok egymással. Míg másoknak hosszú hónapok vagy évek után tudtál elmesélni egy-egy rossz emléket vagy élményt, addig neki szinte rögtön képes voltál megnyílni. Miért?

Valószínűleg az lehet az oka, hogy a lelked felismerte ezt a személyt, és pontosan tudja, hogy egy korábbi életedben nagyon is szeretted és/vagy maximálisan megbíztál benne. Ez egyébként nem feltétlenül jelenti azt, hogy egykor szerelmesek voltatok egymásba. Az is lehet, hogy nagyon közeli barátok voltatok egy előző életben; a lényeg, hogy nem csak szimplán jól kijöttök egymással, hanem rögtön egy hullámhosszra került a lelketek!

Mintha mentálisan összekapcsolódtatok volna

Persze ez alatt nem azt értjük, hogy a gondolat erejével üzengettek egymásnak, megspórolva a több ezer forintos telefonszámlát. Ez valójában sokkal összetettebb ennél.

Például üldögélsz a szobádban, és épp rá gondolsz, amikor hirtelen megcsörren a mobilod, és felvillan a neve a képernyőn.

Vagy beszélgetés közben előre tudod, hogy mit szeretne mondani, pedig még csak bele sem kezdett a témába. Sőt, még az is előfordulhat, hogy hiába vagytok egymástól több száz kilométerre, pontosan megérzed, milyen hangulatban van éppen. Ezt a fajta összekapcsolódást nagyon nehéz elmagyarázni másoknak, és még ennél is nehezebb megszakítani.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?