Vedd észre, ha a Bika szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és a helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségében, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Az egyik biztos visszajelzés arra vonatkozóan, hogy tetszel egy Bika férfinak, ha ismerősöktől visszahallod, hogy érdeklődött felőled.

A Bikák ugyanis nagyon nem szeretnek csalódni, minden infót megpróbálnak bezsebelni, mielőtt kezdeményeznek.

Amikor már kellően tájékozottak választottjukról, akkor teszik meg az első lépéséket.

Ha nincs közös ismerős, akkor pedig hosszasan kivárnak, sokat flörtölnek, keresik az elkapható pillantásokat, amikből leszűrhetik, mennyi esélyük van.

 

A Bika férfiak szívesen osztozkodnak, ám csak azokkal, akik kedvesek a szívüknek.

Igazi hedonisták, mindent élveznek, ami evilági, legyen szó szeretkezésekről, étkezésekről, vagy éppen wellnessről, lustálkodásról.

Ha randevúra invitál, akkor biztos lehetsz benne, hogy az evés rajta lesz a programlistán és abban is bízhatsz, hogy egy tökéletes, jól bejáratott helyre fog elvinni.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy fülig szerelmes beléd, de ha a programok között bensőségesebb, romantikusabb tételek is szerepelnek, azt már egyértelműen jó jelnek veheted.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!