5 jel, ami arra utal, valaki épp rád gondol – Te is érezted már ezt?

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
5 jel, ami arra utal, valaki épp rád gondol – Te is érezted már ezt?

Kép forrása: unsplash

A telepátia megléte mindmáig vitatott tény, de biztos veled is megesett már, hogy pont ugyanakkor hívtátok egymást a szerelmeddel, vagy váratlanul összefutottál azzal a barátoddal, akire előző nap gondoltál – de évekig nem is találkoztatok. A telepátia sokak szerint igenis működik, kinél jobban, erőteljesebben, kinél kevésbé. De honnan tudhatod, ha valaki éppen rád gondol, és telepatikusan próbál rád hangolódni?

Furcsa érzelmek törnek rád Kép forrása: unsplash

Jó eséllyel valaki éppen rád gondol akkor, ha hirtelen, a semmiből, furcsa érzelmek törnek rád.

Ezeknek nincs előzményük, vagy éppen kiváltó okuk, tehát szó sincs arról, hogy egyértelműen be tudod azonosítani az érzelmeid forrását. Ezek az érzelmek gyakran nagyon intenzívek, elsöprőek, ugyanis az a lényegük, hogy kizökkentsenek, felhívják a figyelmedet valamire.

Pl. arra, hogy valakinek éppen az eszében jársz...

A kérdés már csak az, hogy szerinted ki az a valaki, és miért az adott érzelem formájában tapasztalod az energiáit?

Szembejön veled egy szimbólum Kép forrása: unsplash

Ráadásul nem is egyszer! Nem csak egyszerű telepátia lehet az, ha folyton ugyanarra a szimbólumra bukkansz az életedben, hanem akár konkrét üzenet is.

Azonosíthatod a sors, az univerzum, vagy akár egy elhunyt szeretted, az őrangyalod üzeneteként, a lényeg, hogy az adott szimbólum téged is mindig elgondolkoztat.

Ilyen szimbólum lehet a fehér toll, a semmiből felbukkanó pillangó, egy négylevelű lóhere, vagy bármi más, aminek az ismétlődését rendszeresen felfedezed az életedben.

Nagyon fontos, hogy elraktározd magadban ezeket a szimbólumokat, főleg akkor, ha rendszeresen fontos esemény alkalmával bukkannak fel az életedben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv