5+1 jel, ami azt mutatja, hogy egy elhunyt szeretted próbál támogatni

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 jel, ami azt mutatja, hogy egy elhunyt szeretted próbál támogatni

Kép forrása: unsplash

Akár hiszel a szellemek létezésében, akár nem, talán neked is volt már olyan érzésed, mikor valami azt sugallta, nem vagy egyedül. Ha elvesztettél valaha egy számodra fontos személyt, akkor óhatatlanul is hozzá fordulsz, mikor problémád van, és minden bizonnyal neki köszönöd meg, ha egy szerencsés fordulatban van részed. De vajon honnan tudhatod, hogy egy elhunyt szeretted tényleg támogat?

Az állatok és a gyerekek figyelmeztetnek Kép forrása: unsplash

Az állatok és a gyerekek is érzik a szellemek jelenlétét, ezért megváltozik a viselkedésük, ha megjelennek.

A kutyák sokszor nyugtalanok, idegesek lesznek, látszólag a vakvilágba ugatnak – vagy éppen ellenkezőleg, örülnek, és úgy tesznek, mintha valakivel játszanának.

A gyerekek nem ritkán meg is nevezik azt, akit látnak, de a felnőttek nagyon sokszor csak legyintenek ezekre mondván, hogy képzelődnek.

Nem állítjuk, hogy ez utóbbi sem lehet igaz, de ha te is a spirituális megközelítést részesíted előnyben, az ilyen esetekben nyugodtan legyél hálás: a szeretteid a túlvilágról is kísérnek és büszkék rád.

Vele álmodsz Kép forrása: unsplash

Bátran vedd egyértelmű jelnek, ha egy elhunyt ismerősöddel, rokonoddal álmodsz!

Akkor is nyugodtan gondolj erre, ha konkrétan nem szerepelt az álmodban, de mégis azzal az érzéssel keltél, hogy találkoztál vele, vagy közvetíteni próbáld neked.

Az álmodás során sokkal öntudatlanabbak vagyunk, mint ébren, nem is csoda, hogy annyi misztikus, spirituális rutin fűződik ehhez a különleges állapothoz.

Ha valamilyen hétköznapi kapcsolódási pontot keresel, akkor az álmok kiváló lehetőségeket kínálnak, és ezt tudják elhunyt szeretteid is – pontosan ezért próbálnak veled ily módon kapcsolatba lépni!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba