10 jel, hogy le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy 

Szőke Angéla
Írta: ,

Ha október 23 és november 21 között születtél, bizonyára vegyes – de minden esetben élénk – reakciót vált ki, ha közlöd valakivel, hogy Skorpió vagy. Egyesek csak megemelik a szemöldöküket, míg mások idegesen felnevetnek, de akad olyan is, aki önkéntelenül is grimaszt vág.

A Skorpió a legmegosztóbb csillagjegy, hírneve megelőzi. Még azok is tudják, hogy nem érdemes packázni egy Skorpióval, akik amúgy nem hisznek az asztrológiában. Uralkodó bolygója a háború istenéről elnevezett Mars, ugyanakkor szexuálisan és víz-jegy mivolta miatt érzelmileg is felfokozott személyiség, ami egy elég izgalmas kombinációt alkot. Ha az alábbi tíz pont igaz rád, le sem tagadhatod, hogy Skorpió vagy. 

Nem kérsz segítséget

Szeretsz a saját magad ura lenni és azt vallod, hogy ha az ember valamit jól akar csinálni, akkor magának kell elvégeznie. A segítségkérés számodra a gyengeség jele, ezért mindig önálló és önellátó vagy. 

Édes a bosszú

Aki felbőszít egy Skorpiót, az a poklot szabadítja magára. Kifejezetten bosszúálló típus vagy, semmilyen sérelmet nem hagysz megtorlás nélkül. A végletekig küzdesz az igazadért és talán olykor túlzásba is viszed. 

Сергей Гладкий/pexels.com

Brutális őszinteség

Ha valami felidegesít egy Skorpiót, az az a helyzet, amikor valaki kikéri a véleményét, majd megsértődik rá, amiért ő őszintén elmondta. Nem törődsz azzal, hogy megbántod a másikat, te nem köntörfalazol. 

Szeretni bolondulásig

Egyik legnagyobb félelmed az, hogy levesd a páncélod és valaki közel engedj magadhoz, ezért ha szeretsz valakit, azt teljes beleadással teszed. Párod igazán szerencsés, mert ha szerelembe esel, nem titkolod, hogy ő a mindened. Féltékeny és birtokló típus vagy, de jól leplezed. 

Bizalmatlan vagy

A Skorpió igazán csak saját magában bízik és minden esetben az ösztöneire hallgat, amik szinte soha nem is hagyják cserben. Ha valaki a bizalmadba akar férkőzni, nagyon meg kell dolgoznia érte. Megérzed mások rejtett szándékát és kiszimatolod a hazugságot, így téged nagyon nehéz átverni.

Hirtelen kedélyhullámzásaid vannak

Az egyik percben még teljesen nyugodt vagy, a következő pillanatban pedig kitörsz, mint egy vulkán. Ismerős? Bizonyos ideig képes vagy magadban tartani az érzéseidet, de ha betelt a pohár, semmi nem áll útjába pusztító indulataidnak. 

Idegesít a kíváncsiskodás

Ha úgy érzed, valaki túl sokat kérdezősködik, bele akarja ütni az orrát a dolgodba, vagy – ne adj isten – utasítgatni merészel, nem fogod vissza magad. Talán ezzel lehet téged a legjobban felidegesíteni.

Egyszerre vagy extrovertált és magadnak való

Ha létezik tökéletes kombinációja a társasági emberek és az introvertált személyiségnek, akkor a Skorpió biztosan az. Olykor intenzív vagy és barátságos, míg máskor inkább csendes és visszahúzódó. Mivel az érzelmeid vezérelnek, mindig a hangulatodtól függ, hogyan viselkedsz társaságban. 

Dóra Kabáth/unsplash.com

Védelmező típus vagy

Hűséges vagy azokhoz, akik sokat jelentenek neked és nem érdekel, mások mit szólnak, te mindig kiállsz mellettük, amikor kell. Ha valaki a családoddal vagy a barátaiddal kezd, te harciasan kelsz a védelmükre. 

Mindened a szex

Erőfeszítés nélkül vagy észbontóan szexi, a férfiak megőrülnek érted. Nem csoda, hiszen a zodiákus legszenvedélyesebb és legszexuálisabb jegyével van dolguk. Az a kevés személy, aki eljut addig, hogy ágyba bújjon veled, egy életre emlékezni fog az élményre, hiszen lenyűgöző lepedőakrobata vagy. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!