8 jel, hogy a közeledben van az őrangyalod

Balogh Orsi
Írta: ,

Mindenki rendelkezik őrangyallal, aki születésünk óta mellettünk áll, figyel ránk és igyekszik megóvni bennünket a fizikai és lelki sérülésektől. Gyakran vezet bennünket jelek vagy álmok segítségével, így támogatva a fejlődésünket és az életünket. Egyesek megesküsznek arra, hogy szokták érezni őrangyaluk jelenlétét, de számos más egyéb módon is tudathatja velünk, hogy a közelünkben van.

Angyalok a Bibliában

A Kolosszé 1:16-ból az derül ki, hogy Jehova először megteremtette Jézust, és utána lett csak megteremtve minden más az égben és a földön egyaránt, tehát az angyalok is. A Biblia elmondása (Jelenések 5:11) szerint több százmillióan vannak és Jehova az angyalok segítségével támogatja, illetve védi meg az embereket, akik szinte mindenben segítenek nekünk. Viszont a Bibliában csupán három angyalról esik szó név szerint: Mihály, Gábriel és Rafael angyalokról.

Angyalok az ezotériában

Az 1970-es években megjelent a New Age, ami a keleti vallások, a mai ismert ezotéria és spiritualizmus által befolyásolt személyes hitek gyűjtőneve. A mozgalomnak, illetve egyes követőinek köszönhetően kerültek „elérhető közelségbe” az angyalok, akikhez lehet imádkozni, megidézhetők és a segítségüket lehet kérni. Az apokrif iratokban is említett angyalokhoz is fordulhatnak a hívek, mint amilyen Uriel, Raguel, Sariel vagy Ramiel is, illetve azokhoz, akiket a különböző látnokok, angyalterapeuták, angyalokkal suttogók neveztek meg.

A következő jelek pedig arról árulkodnak, hogy az őrangyalod a közeledben van. Amikor tapasztalsz egy ilyen jelet, töltsön el jó érzéssel annak tudata, hogy ott van és figyel rád!

Az álmokat gyakran a lélek üzeneteinek tekintik, de arra is utalhatnak, hogy az őrangyalod a közeledben van.

Az angyalterapeuták és a hívők szerint az angyalod felkereshet téged álmodban, hogy utat mutasson és megsúgja, mit kellene tenned vagy éppen mit nem, illetve tudassa veled, nem vagy egyedül, vigyáz rád.

Sokak számára jelenthet vigaszt a tudat: számíthat a láthatatlan a segítőjére, és bármikor fordulhat hozzá segítségért!

Ha erős fényt vagy furcsa színű gömböt észlelsz magad körül, akkor könnyen azt gondolhatod, hogy a szemed káprázik, de ez akár az őrangyalod is lehet!

Amennyiben sokszor megjelenik egy ilyen gömb körülötted vagy még inkább egy rólad készült fényképen, az annak a jele lehet, hogy melletted van.

Persze kétségkívül lehetne porszem is, de néha spirituális magyarázata is lehet a dolognak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba