5+1 jel, amivel a tudatalattid segít megoldani a gondjaidat

Kovács Andrea
Írta: ,

Neked is sokszor vannak furcsa, szinte a semmiből jelentkező gondolataid? Gyakran érzed úgy, mintha valaki súgna a komolyabb döntéshelyzetekben? Nevezzük angyali üzenetnek, vagy éppen tudatalattinak, ha odafigyelsz az alábbi jelekre, azzal könnyebben megoldhatod a problémáidat.

Mindig ugyanoda lyukadsz ki Kép forrása: venustrappedinmars.com

Biztos neked is van valami az életedben, amit állandóan halogatsz. Lehet ez teljesen hétköznapi dolog, pl. hogy rendet rakj végre a beépített szekrényedben. Vagy ennél komolyabb projekt is, pl. hogy elkezdj egy különleges tanfolyamot.

Bár mindig találsz magadnak kifogást arra vonatkozóan, most éppen „miért nem alkalmas” a dolog, az valahogy nem tágít mellőled. Állandóan megjelenik a gondolataidban, vagy, ahogy korábban is írtuk, felbukkan egy hirdetésben, egy nem várt lehetőségben.

Mivel állandóan kerülgeted a forró kását, idővel rászánod magadat az első lépésre, és ekkor azonnal rájössz, mi vonzott annyira az egészben. Régi, lezáratlan és fontos emlékekre bukkansz a szekrényben, vagy egy olyan emberrel találkozol a tanfolyamon, aki az egész életedet más útra tereli.

Ha figyelsz, te is észreveszel valamit az életedben, ami megmásíthatatlanul ugyanúgy jelentkezik, rendszeresen felbukkan egy szám, egy forma, vagy akár egy szín az életedben. Például úgy tűnik, szinte követnek az egyes számok: ránézel az órádra, 11:11-et mutat.

Megnézed, mennyi idő van hátra a szárítógép programjából, és a kijelző 1:11 percet jelez. Megkapod az új asztalodat a munkahelyen, ami éppen az első a sorban.

Véletlen lenne? Ha túl sok a jel, az minden esetben óva int valamire, neked csak azt kell kiderítened, vajon mire próbálja felhívni a figyelmedet.

Számok esetén a számmisztika segíthet, színek elemzése során a színelmélet, formák értelmezése során pedig a geometria nyújthat némi magyarázatot a tudatalattidra.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?