Víz jegyű vagy? Tudd meg, kivel vagy kompatibilis a szerelemben!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológia szerint négy fő elem létezik, négy csoportba tudjuk besorolni az embereket a horoszkópjuk alapján. A tűz eleműek közé tartoznak a Nyilasok, az Oroszlánok és a Kosok, a levegő eleműek közé az Ikrek, a Mérlegek és a Vízöntők. A víz eleműeket a Rákok, Skorpiók és Halak erősítik, míg a Föld eleműek a Bikák, Bakok és a Szűz jegyűek. Mindegyik elemre más és más alaptulajdonságok jellemzőek, amiknek köszönhetően nagyon jól kiegészítenek más elemeket – vagy éppen olyan erős ellentétek feszülnek köztük, hogy nem jutnak velük dűlőre. Hozzád ki illik igazán, ha víz jegyű vagy?

Ennek a párkapcsolatnak a legnagyobb problematikája éppen az érzelmekben rejlik. Mindkét fél nagyon odaadó, törődő és mindenekelőtt érzelmes: ez gyakran vezet nézeteltérésekhez, félreértésekhez, és persze sértődésekhez. A víz eleműek hajlamosak mindent magukra venni, túl sokat lelkizni, majd a megtapasztalt sérelmekkel bezárkózni.

Ha két ilyen elemű ember összekerül, az egyrészt nagyon érzelmes kapcsolatot feltételez, másrész viszont esélyes, hogy egyik fél sem lesz annyira erős és határozott, hogy a kezébe vegye az irányítást, és igazán jól menedzselje a kapcsolatot.

A levegő jegyű emberek kezdeményezőek, hiszen nagyon nyitottak a világra és valóban szerteágazónak mondhatjuk a figyelmüket. Ez inspirálóan hathat a víz jegyűekre, akik inkább a befogadásért, érzékenységért és a gondoskodásért felelnek a párkapcsolatokban.

Nem annyira mindent elsöprő, mint inkább érzelmes lehet egy víz és levegő jegyű ember párkapcsolata, és ez általában a levegő eleműeket kezdi el zavarni egy bizonyos idő letelte után.

Ha a gondolatokat esetleg tettek is követik, akkor viszont a víz jegyűek nem tudnak megbocsátani, és sajnos ebben az esetben tönkremegy a kapcsolat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!