A Bak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Bak jegyében születtél!

Annak ellenére, hogy folyamatosan harcban állsz személyiséged két végletével, meglehetősen harmonikus és céltudatos ember vagy.

Nagyon fontos számodra a karrier és a precízség, amit többségében jól össze tudsz hangolni: a Bak zodiákusod hideg kitartást és átgondoltságot, míg a Kos aszcendensed tüzes lelkesedést biztosít számodra.

Hasonló mondható el a párkapcsolataidról is, te garantáltan a tökéletes partnert keresed.

Egyszerre gondolkodsz, mérlegelsz az eszeddel, de közben hagyod, hogy elragadjon a szenvedély.

Nagyon komoly kitartással, valamint koncentrációs képességgel vagy megáldva, és bátran mondhatjuk, hogy sziklaszilárd a személyiséged.

Ennek természetesen számos előnyét élvezed, ugyanakkor hátrányod származhat abból, hogy egyszerűen képtelen vagy elfogadni az akár legapróbb kritika létjogosultságát.

Mindig biztos vagy benne, hogy a te nézőpontod a helyes és a jó, ez biztosít számodra egyfajta nyugodt tétlenséget, viszont sajnos azt is megakadályozhatja, hogy jelentősebb előrelépést tegyél a világ, és saját magad megismerését illetően.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba