Ez a 2 izgalmas dolog biztosan megtörténik veled 2019-ben, a csillagjegyed szerint

Szirák Viki
Írta: ,

Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni, olvass tovább, ugyanis a csillagjegyed felfedi, mi az a két nagy dolog, ami biztosan megtörténik veled 2019-ben!

A legjobb hír: Anyagiak terén végre fellélegezhetsz, 2019-ben ugyanis a pénzügyi gondjaidat magad mögött hagyhatod. A munkahelyeden fizetésemelést kaphatsz, esetleg valamilyen más módon érkezik pénz a házhoz: akárhogy is, ha van tartozásod, hiteled, most jó részét letudhatod.

Amire figyelj oda: Márciusban a szuper kommunikációs készséged elhagy téged, és azon kaphatod magad, hogy nem találod a megfelelő szavakat. Nem tudod jól kifejezni a gondolataidat, és ez nagyon idegesíteni fog téged. A legjobb, ha ebben a hónapban inkább nem kérsz fizetésemelést, és a Facebookon se menj bele nyilvános vitákba. Várj egy kicsit, és áprilisra minden a régi lesz!

A legjobb hír: 2019-ben nem sokat fogsz otthon ülni a négy fal között, annyi biztos. Rengeteg barátod fog megtalálni téged, akik aztán izgalmasabbnál izgalmasabb eseményekre hívnak meg.

Ennek köszönhetően sok hasznos kapcsolatra teszel szert, és olyan embereket is megismersz, akik a karrieredet is segíthetnek beindítani.

Amire figyelj oda: Jövőre nagyon könnyedén fogsz költekezni, de ez nem jelenti azt, hogy mindent meg is kéne venned, ami megtetszik. Júniusban és szeptemberben különösen nehéz lesz a helyzeted, így fontos, hogy legyen egy kis megtakarításod a vészhelyzetek esetére.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!