Ismétlődő számsorok - Erre próbál általuk figyelmeztetni az univerzum

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Azóta kezdtem el kicsit közelebbről megismerkedni a numerológiával, valamint a számok és az ezotéria kapcsolatával, hogy állandóan felbukkant egy számsor az életemben – ez volt a 11:11. Az elején betudtam puszta véletlennek, de olyan sokszor jött velem szembe a 11-es, és annyira gyakran éppen 11:11-kor néztem az órára, hogy már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Most elárulom, a számmisztika szerint mit jelentnek az ismétlődő számsorok!

000

A nullákból álló számsor újat, újdonságot jelent. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy valami újdonság készülődik az életedben, valamilyen változás előtt állsz, de azt is jelentheti, hogy lezárhatod a múltadat, mert végre készen állsz az új dolgok befogadására.

111

Az egyesek ismétlődése nagyon jó visszacsatolás az életedben, mert rengeteg pozitív energiát hordoz magában. Arra enged következtetni, hogy jó úton haladsz a céljaidat illetően, minden pontosan úgy történik, ahogy történnie kell. Az egyesek tehát egyfajta jelzések arra vonatkozóan, hogy nem kell töprengened a dolgok helyességén.

222

A kettesek is hasonló visszajelzéseket hordoznak magukban, mint az egyesek, de míg utóbbiak csak úgy sugározzák magukból a pozitív energiákat, addig a kettesek inkább „csak” arra engednek következtetni, hogy a helyes úton vagy. A törekvéseid jók, a nézeteid és a hozzáállásod is megfelelő – ezekkel a tervekkel kell folytatnod mindent.

333

Ha van felsőbb hatalom, akkor téged az uralma alá vont, de nincs miért aggódnod: jó irányba haladsz. Érdemes egy-egy pillanatra megállnod, ha a hármasok sorát látod, és arra gondolnod, hogy a harmóniát, a balanszot, összhangot kell előnyben részesítened, és érdemes az érzelmeidre támaszkodnod, hallgatnod.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?