Mindig ugyanazokat a számokat látod mindenhol? Az univerzum próbál neked üzenni

Kerekes Vivien
Írta: ,
Mindig ugyanazokat a számokat látod mindenhol? Az univerzum próbál neked üzenni

Veled is előfordult már, hogy folyton ugyanazokat a számokat pillantottad meg mindenhol? Például éjszakánként felriadtál, és az órán épp 1:11 perc volt, csakhogy egymás után több napon keresztül is. Aztán ezek a számok szembejöttek veled szinte mindenhol: autók rendszámtábláján, házakon, plakátokon. Ezt már nehéz figyelmen kívül hagyni, és úgy tartják, nem is szabad, hiszen ezzel a különös módszerrel valójában az univerzum üzen neked. A szinkronicitás elve szerint, amikor egymástól független dolgok egyszerre jelennek meg, az sokkal többet jelent, mint eleinte gondoltuk volna. Ha kíváncsi vagy, mire utalnak a leggyakoribb számkombinációk, ezzel az útmutatóval megfejtheted!

A 4-es szám: Az otthon szimbóluma

A 4-es szám az otthon és a család jelképe. Ha gyakran előfordul veled, hogy az éjszaka közepén felriadsz, és épp 4:44-re vált az óra, valószínűleg egy fontos női személy lép az életedbe hamarosan. Hallgass a megérzéseidre, ugyanis megeshet, hogy egy barát formájában olyan lelki társra lelsz, aki szinte a családoddá válik majd.

Mivel a test a lélek otthona, az univerzum azt is megpróbálhatja ezzel üzenni neked, hogy ideje egy kicsit nagyobb figyelmet fordítanod önmagadra. És ez mindkét szinten igaz: egyaránt fontos a mozgás és az egészséges étkezés, valamint az, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akikben tényleg megbízol.

A 3-as szám: Az egyensúly megtalálása

Mindenhol a 3-as számba ütközöl? Akkor ez a test-lélek-elme háromságát jelképezi, mintegy utalásként arra, hogy mindhárom tekintetében sikerült magas szintre emelkedned.

Más nézetek szerint azonban ezzel próbál meg jelezni számodra az univerzum, hogy az életedben valami kissé elmozdult az egyensúlyi állapotból. Biztos, hogy eleget foglalkoztál mostanában a spirituális oldaladdal, és nem kerülöd el azokat a problémákat, amelyek segíthetnek a lelki fejlődésben? Nézz szembe a gondjaiddal ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynád őket, és hamarosan sikerül békére lelned magadban.

Emellett még arra is utalhat, hogy ideje egy kicsit kimozdulnod a komfortzónádból, és új emberekkel, új területekkel megismerkedni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv