Mindig ugyanazokat a számokat látod mindenhol? Az univerzum ezzel üzen

Kerekes Vivien
Írta: ,
Mindig ugyanazokat a számokat látod mindenhol? Az univerzum ezzel üzen

Veled is előfordult már, hogy folyton ugyanazokat a számokat pillantottad meg mindenhol? Például éjszakánként felriadtál, és az órán épp 1:11 perc volt, csakhogy egymás után több napon keresztül is. Aztán ezek a számok szembejöttek veled szinte mindenhol: autók rendszámtábláján, házakon, plakátokon. Ezt már nehéz figyelmen kívül hagyni, és úgy tartják, nem is szabad, hiszen ezzel a különös módszerrel valójában az univerzum üzen neked. A szinkronicitás elve szerint, amikor egymástól független dolgok egyszerre jelennek meg, az sokkal többet jelent, mint eleinte gondoltuk volna. Ha kíváncsi vagy, mire utalnak a leggyakoribb számkombinációk, ezzel az útmutatóval megfejtheted!

Az 1-es szám: Jó úton jársz!

Szinte mindig akkor nézel rá az órára, amikor 11:11-et, vagy éppen hajnali 1:11-et mutat? Ez több dolgot is jelképezhet számodra, a legfontosabb teendőd pedig első körben az, hogy megállj egy pillanatra, és körülnézz.

Fordíts egy kis figyelmet arra, hogy éppen merre jársz az életedben, és kik vannak melletted. Ezek a számok ugyanis afféle megerősítést jelentenek arra vonatkozóan, hogy minden a lehető legjobb irányba halad.

Más nézetek szerint ezzel az univerzum azt próbálja elárulni neked, hogy legfőbb feladatod a segítségnyújtás. Egy képzeletbeli "híd" vagy, ezáltal pedig megvan benned a képesség, hogy az embereket összehozd egymással – egyik küldetésed ugyanis az, hogy az emberek közötti egységet megerősítsd.

A 2-es szám: A kapcsolatok jelképe

Ha a 2-es számok jönnek veled folyamatosan szembe (akár órán, akár újságokban vagy tévében), fordíts nagyobb figyelmet az életedben jelen lévő személyekre, ez ugyanis a kapcsolatok jelképe.

Nagy lehet az esélyed arra, hogy hamarosan megismerd a lelki társad – szerelem vagy barátság formájában –, és ez a személy határozottan fontos szerepet tölt majd be az életedben.


Barátságot kötni felnőttként? Lehetséges!


Ugyanakkor a kapcsolataidban lévő egyensúlyra is utal, ugyanis előfordulhat, hogy sokkal több energiát fektetsz beléjük, mint amennyit valójában visszakapsz, vagy éppen fordítva.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!