Milyen együtt élni az irányításmániás Vízöntővel?

Horváth Petra
Írta: ,
Milyen együtt élni az irányításmániás Vízöntővel?

Elérkeztünk az év legelső jegyéhez, a Vízöntőhöz, akiről nehéz negatív jellemzést írni, ugyanis az egyetlen jegy szinte, aki hosszas együttélés után sem mindig mutatja ki a foga fehérjét, pedig higgyétek el, van neki! Csupán hosszasabban kell kapargatni azt a bizonyos felszínt, mire eljutunk a valódi mivoltához! És hogy mi várhat ránk ott, a legmélyebb bugyrokban? Elárulom! Erre számíts, ha össze akarod kötni az életed egy Vízöntő férfival!

Figyelmességből ötös, vagy mégsem?

Sokan úgy tartják, hogy a Vízöntő egy rendkívül humánus, figyelmes jegy, akinél nincs jobb hallgatóság a világon. Ez teljes mértékben igaz rá, csakhogy, mindig lapul valami hátsó szándék a figyelmessége mögött.

Általában számára ez egy remek információgyűjtő stratégia, amivel kellőképpen kiismerheti a környezetét, és megfelelő tervet alakíthat ki arra, miként vonhat mindent az irányítása alá.

Bizony, a Vízöntő férfi imád irányítani, és ehhez remek meggyőző képességgel is bír, tehát, ha kiadod magad számára, akkor szinte esélyed sem lesz neki ellent mondani.

Előnyére szóljon, hogy az esetek többségében jó irányba tereli a gyanútlan „áldozatot”, hiszen kiváló intuíciókkal rendelkezik.

Ha pedig mégsem úgy alakulnának a dolgok, ahogyan ő azt precízen megtervezte, találékonysága révén gyorsan cselekszik, és újra a megfelelő mederbe tereli a dolgokat.

Abszurd helyzetek élesítve

A Vízöntő férfiről tudni kell, hogy sokan különcként tekinthetnek rá, ami leginkább azért van, mert folyton álmodozik, és filozofál.

A magasröptű megnyilvánulásai pedig sokaknak zavarba ejtő lehet, olykor értelmetlen.

Ebből kifolyólag pedig gyakran keveredhetünk mellette kínos vagy abszurd helyzetekbe, ugyanis számára totálisan mindegy, hogy édes kettesbe, a család körében, vagy nyilvános helyen vagytok-e.

Amire gondol, azt közli, és nem mindig – általában soha – a megfelelő időpontba, vagy módon.

Ez a tulajdonsága egyszerre lehet humoros, édes, és feszélyező.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv