Inkompatibilitás horoszkóp - Ezekkel a partnerekkel nem lesz hosszú a kapcsolatod

Szirák Viki
Írta: ,
Inkompatibilitás horoszkóp - Ezekkel a partnerekkel nem lesz hosszú a kapcsolatod

Kép forrása: unsplash.com

Az ellentétek nem vonzzák egymást minden esetben, ahogy két ugyanolyan személyiségű ember sem feltétlenül alkot jó párost. Az, hogy ki mellett találod meg az igazi boldogságot, rengeteg dolog függvénye lehet, és hogy pontosabb választ kapj, a horoszkópodat is segítségül hívhatod. A zodiákusodból ugyanis könnyedén ki lehet következtetni, melyik az az embertípus, amelyik mellett biztosan nem éreznéd jól magad hosszú távon!

Mivel te tűzjegy vagy, naná, hogy imádod a pörgést, a kalandokat és az izgalmakat. Az otthonülés távol áll tőled, a programmentes hétvége pedig elképzelhetetlen számodra.

Egy kapcsolat elején visszaveszel ugyan a tempóból, de pontosan tudod, hogy te sosem leszel az a típus, aki jól elvan a kanapén napokig is.

Ezért aztán nem csoda, hogy nem találod meg a közös nevezőt egy olyan partnerrel, aki szöges ellentéted, biztonsági játékot űz, és a nyugisabb életvitelt kedveli.

Ebből kiindulva egy Rák jegyű mellett nem igazán éreznéd jól magad, legalábbis hosszú távon biztosan nem.

A Bikáknak nem ajánlatos olyan személlyel kapcsolatba bonyolódni, aki nagyon makacs.

Hogy miért? Mert ők is azok, és hosszú távon nem működik egy olyan felállás, ahol egyik fél sem hajlandó engedni! Állandóan csak vitatkoznának, senki sem akarna kompromisszumot kötni, és a végén mindenki menne a saját feje után, ami hatalmas zűrzavart vonzana magával.

Egy Bika jegyű ember inkább akkor találja meg a boldogságot, ha a partnere képes alkalmazkodni, de ugyanakkor segít neki utat mutatni, hogy ő is rugalmasabb legyen.

Épp ezért a Bika sem az Oroszlánnal, sem egy másik Bikával nem találná meg az összhangot!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!