Indigó, Kristály, Szivárvány – Korunk különleges gyermekei

Írta: ,

Az ezotéria hívői szerint a világon léteznek olyan különleges gyermekek, akik azért születtek a Földre, hogy segítsenek az emberiségnek egy teljesen új spirituális szintre lépni. Talán már te is hallottad az indigógyermek kifejezést, de azt tudtad, hogy ezen kívül néhányan szivárvány vagy kristály színű aurával rendelkeznek? Az alábbi jellemzésekből most kiderítheted, vajon a gyermeked, vagy akár te magad is közéjük tartoztok-e!

Mikor születtek az indigógyermekek? Kép forrása: babynameslog.com

1/6 Mikor születtek az indigógyermekek?

Az indigógyermekek körülbelül az elmúlt 100 évben jelentek meg a Földön. Szakértők szerint a II. világháború után nagyon sok különleges csecsemő született ilyen aurával – őket tartják a mostani korszak indigó-felnőtteinek.

Mégis, a legtöbb ilyen gyermek a 70-es években jött világra (de állítólag 1992-ben is sok kisbaba született ilyen adottságokkal), ami azt jelenti, hogy ők körülbelül az utóbbi években kezdték el átvenni a vezető szerepeket, egyedi és feltűnő képességeik segítségével.

Az indigók személyisége Kép forrása: caramel-shop.co.uk

2/6 Az indigók személyisége

Úgy tartják, hogy a 70-es évek indigó-szülöttei afféle harcos személyiséggel rendelkeznek és teljes erőbedobással küzdenek azokért a dolgokért, amiket fontosnak tartanak. Mindig tudják, mikor próbálják őket átverni vagy manipulálni, és sosem lennének képesek alkalmazkodni egy olyan rendszerhez, ami korlátok közé fogja őket.

Minden indigógyermekre jellemző, hogy a gyógyítás és éleslátás képességével rendelkeznek, valamint sok esetben intelligensebbek, érzékenyebbek, és kreatívabbak, mint társaik. Egyik legfontosabb feladatuk, hogy keressék az igazságot, és megtalálják a módját annak, hogy változtassanak az emberiség sorsán – és egyúttal megteremtsék az utat a következő generáció különleges szülötteinek; a kristálygyermekeknek.

3/6 A második generáció: a kristálygyermekek

A kristálygyermekek körülbelül 1990 és 2010 között jöttek a világra, de akad néhány kivétel, akik még a 90-es évek előtt születtek.

Legfőbb feladatuk, hogy megmutassák az embereknek, hogyan tudnak a fejlődésükben egy következő szintre emelkedni, és egyúttal felfedjék előttünk saját belső erőnket is.

Aurájuk rendkívül különleges és egyedi: nem kifejezetten opálfényű, hanem sokkal inkább oktarin, amit a spiritualizmus követői közül sokan a mágia (vagy nyers energia) színének neveznek.

4/6 A kristálygyermekek lelki adottságai

A kristálygyermekek egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy könnyen megbocsátanak másoknak, valamint nagyon érzékenyek és gondoskodóak. Ezt azonban nem szabad összekeverni a gyengeség jeleivel, ugyanis valójában hatalmas erővel rendelkeznek.

Mindig megérzik, mire gondolnak a körülöttük lévő emberek; sőt, nem csak azt tudják, mi rejtőzik a fejükben, de egyúttal azt is, mit rejt valójában a szívük. Kisebb korban jellemző lehet rájuk, hogy csak később kezdenek el beszélni, mint társaik, de kitalált szavak vagy mutogatás segítségével hamar megpróbálnak kommunikálni.

Ezen kívül erősen kötődnek az állatokhoz és a természethez, valamint kevés dolog létezik, amitől képesek megijedni.

A szivárvány-gyermekek ajándéka Kép forrása: duitang.com

5/6 A szivárvány-gyermekek ajándéka

A különleges gyermekek harmadik generációját szivárvány-gyermekeknek nevezzük, és akárcsak elődeik, ők is azért jöttek a világra, hogy pozitív irányba változtassák meg az életünket.

A legtöbben a 2000-es év után születtek, és vannak köztük olyanok, akiknek legalább egyik szülőjük a 80-as évek kristálygyermeke volt.

Ahogy azt már sokan megtapasztalhatták, ők boldogságot és harmóniát hoznak a családjukba – tehát eltérően "elődeiktől", ők vidámságra születtek, amihez hatalmas adag megbocsátás társul.

Szivárvány-gyermekek egyedi képességei Kép forrása: bellissimakids.com

6/6 Szivárvány-gyermekek egyedi képességei

Nem csak könnyen túlteszik magukat a rossz élményeken, de egyúttal azt is megérzik, hogy a környezetükben lévő embereknek milyen lelki problémáik vannak.

Erős akaratúak, és amire vágynak, azt tényleg képesek megteremteni maguknak.

Nagyon lelkesek és igazi energiabombák, ami leginkább a kreativitásukban mutatkozik meg, ezen kívül pedig jellemző rájuk, hogy különös kötelék fűzi őket a színekhez (főleg az erős árnyalatokhoz, ami az öltözködésükben is megjelenik), és képesek rezonálni velük.

Te ismersz olyan gyermeket, akikre illik a leírás?