Indigó, Kristály, Szivárvány – Korunk különleges gyermekei

Kerekes Vivien
Írta: ,

Az ezotéria hívői szerint a világon léteznek olyan különleges gyermekek, akik azért születtek a Földre, hogy segítsenek az emberiségnek egy teljesen új spirituális szintre lépni. Talán már te is hallottad az indigógyermek kifejezést, de azt tudtad, hogy ezen kívül néhányan szivárvány vagy kristály színű aurával rendelkeznek? Az alábbi jellemzésekből most kiderítheted, vajon a gyermeked, vagy akár te magad is közéjük tartoztok-e!

Mikor születtek az indigógyermekek? Kép forrása: babynameslog.com

Az indigógyermekek körülbelül az elmúlt 100 évben jelentek meg a Földön. Szakértők szerint a II. világháború után nagyon sok különleges csecsemő született ilyen aurával – őket tartják a mostani korszak indigó-felnőtteinek.

Mégis, a legtöbb ilyen gyermek a 70-es években jött világra (de állítólag 1992-ben is sok kisbaba született ilyen adottságokkal), ami azt jelenti, hogy ők körülbelül az utóbbi években kezdték el átvenni a vezető szerepeket, egyedi és feltűnő képességeik segítségével.

Az indigók személyisége Kép forrása: caramel-shop.co.uk

Úgy tartják, hogy a 70-es évek indigó-szülöttei afféle harcos személyiséggel rendelkeznek és teljes erőbedobással küzdenek azokért a dolgokért, amiket fontosnak tartanak. Mindig tudják, mikor próbálják őket átverni vagy manipulálni, és sosem lennének képesek alkalmazkodni egy olyan rendszerhez, ami korlátok közé fogja őket.

Minden indigógyermekre jellemző, hogy a gyógyítás és éleslátás képességével rendelkeznek, valamint sok esetben intelligensebbek, érzékenyebbek, és kreatívabbak, mint társaik. Egyik legfontosabb feladatuk, hogy keressék az igazságot, és megtalálják a módját annak, hogy változtassanak az emberiség sorsán – és egyúttal megteremtsék az utat a következő generáció különleges szülötteinek; a kristálygyermekeknek.