5+1 dolog, amit csak egy indigó gyerek érthet meg

Szirák Viki
Írta: ,

Valószínűleg már te is hallottál az indigó gyermekekről. Ők azok a különleges képességű személyek, akik speciális aurával rendelkeznek, és olyan lélekkel, képességekkel, amikkel senki más. Az alábbi hat dolgot pedig csak ők érthetik meg igazán - most kiderül, vajon te is közéjük tartozol-e.

Az indigó gyermek kifejezést még 1970-ben Nancy Ann Tappe alkotta meg, miután felfedezte, hogy egyes emberek olyan aurával rendelkeznek, ami csak keveseknek adatik meg. A szakértők úgy vélik, a kisgyermekkori aura színe megmutatja, milyen sorsfeladata van az adott gyermeknek; az indigók spirituális küldetése, hogy segítség az emberiséget, gyógyítsanak, és támogassanak másokat.

Már fiatal korban feltűnő lehet a szülőknek, hogy a gyermekük más, mint a többiek. Kimondottan okosak, és már fiatal korban képesek hosszú mondatokat alkotni, az intelligenciájukkal pedig a későbbiekben is kitűnnek a tömegből. Nagyon érzékenyek és kreatívak, az igazságtalanság látványát pedig egyáltalán nem tudják elviselni; mindig kiállnak az igazuk mellett.

Lássuk, mi az a hat dolog, amit csak ők értenek.

Az érzékenység erő és gyengeség Kép forrása: unsplash

Indigó gyermekként nagyon érzelmes típus vagy, ami egyszerre óriási motiváló erő számodra, de egyúttal hatalmas visszahúzó erő is.

Az érzékenységed miatt hamar bele tudod képzelni magad más helyzetébe, és képes vagy bárkit megérteni, ráadásul ügyesen vígasztalsz.

Ez a különleges gyógyító erő sokszor megváltoztatja az emberek életét, így nem véletlen, hogy a régi ismerőseid gyakran felkeresnek téged a rossz életszakaszaikban.

Azonban az erős érzelmeid miatt gyorsan úgy is érzed, hogy kiégtél, és elfáradtál, hiszen soha, egyetlen percre sem érzel semlegességet.