9 jel, ami erősen arra utal, hogy te is indigó felnőtt vagy

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Empatikus vagy, jók a megérzéseid, és mindig a szívedre hallgatsz? Ha ebben a három állításban magadra ismertél, akkor az indigó személyek néhány tulajdonsága máris igaz rád. De vajon miből tudhatod, hogy az indigó felnőttek közé tartozol? Ha mind a kilenc állítás stimmel rád, akkor nagy eséllyel így van!

Mindig tudni akarod a miérteket, és nagyon is zavar, ha valami olyan történik körülötted, amit nem értesz.

A környezetedben történő viszályok, beszélgetések, események nagyon érdekelnek, és emiatt általában mindenről tudsz is.

De ugyanez a világ nagy dolgaira is igaz. Te mindig is az a személy voltál, aki szeretett filozofálni, az élet értelmét keresni, és csillapíthatatlan kíváncsisággal bírsz.

Az érdeklődési köröd nagyon sokszínű: téged a kertészettől kezdve a csillagászaton át a filmekig minden lázba hoz.

Ezért is vagy olyan sokoldalú, és ez az oka annak, hogy bárkivel gyorsan találsz közös témát.

Hiszen nem igazán létezik olyan dolog, amiről te ne hallottál volna, és ne foglalkoztatna legalább egy kicsit.

Természetesen alapjáraton nincs bajod a különféle törvényekkel és szabályokkal, de ha van valami, amit utálsz, az az, ha keretek közé akarnak szorítani téged. Nem szereted, ha megmondják, mit és hogyan csinálj, ez már tinédzser korodtól kezdve így volt, és felnőttként sem változott.

Úgy gondolod, a te életedet csakis te irányítod, és nem szabad, hogy másnak átengedd ezt a feladatot, még a szerelmed kedvéért sem.

Ezért az ismerőseid mindig is egy kicsit lázadó típusnak tartottak téged, aki nem fél szembeszállni azzal, amivel (és akivel) nem ért egyet.

Emiatt egyébként a klasszikus munkarendet sem szereted, és mindig is a magad ura akartál lenni ezen a téren. A szabadúszók világában éreznéd jól magad, ezért érdemes lenne olyan munkát keresned, ahol te osztod be az idődet!