Milyen a személyiséged az indián csillagjegyed szerint?

Bodnár Alexa
Írta: ,

A nyugati horoszkópon, csillagjegyeken kívül számos másik népnek vannak saját asztrológiai jegyei, saját horoszkópja. Az indiánoknak is létezik saját állatöve, amelyben valóban csak állatok szerepelnek a jegyekként, hiszen az ő kultúrájuk úgy tartja, hogy mindenkihez tartozik egy védőállat, aki születésétől kezdve vigyáz rá, és akinek a karakterjegyeit az illető magáénak tudhatja.

Az indián csillagjegyek között szintén 12 félét különböztetünk meg, mint az általunk ismert zodiákusban, és ezek a jegyek nagyjából egybeesnek a nyugati csillagjegyekkel. Születésnapod alapján cikkünkből megtudhatod, mely állat tartozik hozzád az indián horoszkópban, és milyen tulajdonságokkal rendelkezel eszerint.

A harkály az indián zodiákus legmegértőbb és legempatikusabb jegye, az ilyen típusú emberekről gyakran mondják, hogy nagyszerűen tudják meghallgatni mások problémáit, és segíteni ezek megoldásában.

Ehhez viszont szükségük van arra, hogy őket is megértsék, és szorult helyzetekben számíthassanak ők is környezetük segítségére, különben könnyen bizalmatlanokká válnak.

A harkály típusú emberek nagyon találékonyak, és jól értenek a spóroláshoz is.

Ideális környezetben nagyon odaadóak és romantikus típusok tudnak lenni, de ha problémáik vannak könnyen dühösek, gyűlőlködőek és féltékenyek is lehetnek.

Az indián sámánok közül a legtöbben a kígyó jegyében születtek, ugyanis azt tartják a kígyókról, hogy ők teremtenek a legkönnyebben kapcsolatot a túlvilággal, ők hisznek a leginkább a természetfeletti erőkben, és remek döntéseket tudnak hozni a legtöbb kérdésben.

A kígyó típusába tartozók nagyon empatikusak, könnyen ráhangolódnak más emberek érzéseire, és mivel gyakran rendelkeznek gyógyító képességekkel, kiváló orvosok válhatnak belőlük.

A lelkük mélyén nagyon gondoskodó és érzelmes emberek ennek a jegynek a szülöttei, de ezt nem szívesen mutatják ki, ezért titokzatosnak, zárkózottnak, néhányak szemében pedig ijesztőnek tűnnek.

Támogató kapcsolatban a kígyó humoros, segítőkész és szenvedélyes lehet, de negatív környezetben elkeseredetté, erőszakossá válhat, és gyakran ingadozhat a hangulata is.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz