Az indián csillagjegyedből megtudhatod, hogy milyen személyiség vagy

Bodnár Alexa
Írta: ,

A nyugati horoszkópon, csillagjegyeken kívül számos másik népnek vannak saját asztrológiai jegyei, saját horoszkópja. Az indiánoknak is létezik saját állatöve, amelyben valóban csak állatok szerepelnek a jegyekként, hiszen az ő kultúrájuk úgy tartja, hogy mindenkihez tartozik egy védőállat, aki születésétől kezdve vigyáz rá, és akinek a karakterjegyeit az illető magáénak tudhatja.

Az indián csillagjegyek között szintén 12 félét különböztetünk meg, mint az általunk ismert zodiákusban, és ezek a jegyek nagyjából egybeesnek a nyugati csillagjegyekkel. Születésnapod alapján cikkünkből megtudhatod, mely állat tartozik hozzád az indián horoszkópban, és milyen tulajdonságokkal rendelkezel eszerint.

Vadlúd, 12.22-01.19.

A vadlúd jegyének szülöttei nagyon kitartó, makacs és ambiciózus emberek, akik nagyon céltudatosak, és mindig elérik azt, amit kitűztek maguk elé.

Mivel bármi áron képesek arra, hogy megszerezzék, amit akarnak, általában nem várnak mások engedélyére még akkor sem, ha erre szükség lenne.

A vadlúd soha nem versenyezik másokkal, mindig az a célja, hogy magát győzze le, ez viszi előrébb az életben, ezért kiváló élsportolók és üzletemberek válhatnak belőlük.

Ha támogató család és barátok veszik körül, a vadlúd típusú ember kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani mindenben, amibe belekezd, szerettei körében nagyon humoros, társaságkedvelő, hűséges és odaadó tud lenni.

Azonban ha negatív hatások érik, a vadlúd könnyen válhat megszállottá, önpusztítóvá, aki maga miatt fog elbukni.

A harkály az indián zodiákus legmegértőbb és legempatikusabb jegye, az ilyen típusú emberekről gyakran mondják, hogy nagyszerűen tudják meghallgatni mások problémáit, és segíteni ezek megoldásában.

Ehhez viszont szükségük van arra, hogy őket is megértsék, és szorult helyzetekben számíthassanak ők is környezetük segítségére, különben könnyen bizalmatlanokká válnak.

A harkály típusú emberek nagyon találékonyak, és jól értenek a spóroláshoz is.

Ideális környezetben nagyon odaadóak és romantikus típusok tudnak lenni, de ha problémáik vannak könnyen dühösek, gyűlőlködőek és féltékenyek is lehetnek.

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!