Ilyennek látnak mások valójában – A deszcendensed alapján

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ilyennek látnak mások valójában – A deszcendensed alapján

A deszcendens az az állatövi jegy, amelyik az aszcendenssel szemben áll. Utóbbit pontos születési dátumod, és születési helyed megadásával számolhatod ki (táblázatunk segítségedre lesz), a deszcendensed pedig kiszámolhatod úgy, hogy aszcendensedhez hozzáadsz hatot. A továbbiakban megvizsgáltuk, milyen személyiségjegyekről árulkodik a deszcendensed!

Mérleg aszcendens – kos deszcendens Kép forrása: kayladawnphoto.com

Mindig mindenben az arany középútra törekszel, folyton a harmóniát, a békét, az egyensúlyt keresed.

Számodra létfontosságúak az emberi kapcsolatok, éppúgy válhatsz kapcsolatfüggővé, mint mérleg deszcendens-kos aszcendens párod.

Igyekszel a szeretteid, környezetedben élők igényeinek, akaratának megfelelni, emiatt sokan már-már megalkuvónak, esetleg sunyinak tarthatnak. Pedig te csak kerülöd a konfliktusokat, és mérlegeled, érdemes-e problémázni.

Olyan partnert keresel, akire felnézhetsz, és akitől ellesheted, hogyan tudnál határozottabban kiállni magadért, a céljaidért. Egy ilyen társ mellett te örökre le tudnál cövekelni.

Rendkívül alapos, precíz és kitartó vagy, rengeteg időt szentelsz céljaid elérésének. Úgy érzed, mindig mindeniért meg kell dolgoznod, ha valami könnyen jön, az számodra már gyanús.

Ugyanez igaz akkor, ha meglepetéssel kedveskednének neked, minden jótett mögött hátsó szándékot keresel. Főleg, ha már volt csalódásod, rettegsz attól, hogy újra megismétlődik, emiatt nagyon távolságtartó tudsz lenni.

Mások sokszor megközelíthetetlennek, időnként túlságosan durvának és ridegnek tartanak, pedig csak félsz a mély érzelmektől.

Emiatt nagyon nehéz és bonyolult a szerelmi életed: szörnyen nehezen nyílsz meg, mégis meleg, meghitt és szenvedélyes kapcsolatra vágysz.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra