Ilyen vagy, ha Vízöntő vagy – A Vízöntő jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Vízöntő vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Eredeti Kép forrása: annawithlove.com

Egész lényedből sugárzik az egyediség, az utánozhatatlanság. Ruhatáradat sohasem az éppen aktuális divat alapján válogatod össze, ahogy a kiegészítőid és ékszereid sem mondhatók éppen szokványosnak.

Otthonodban akár több lakberendezési stílus is keveredhet egymással, de az is előfordul, hogy a lakásod egy-egy helyiségét is többféle stílus szerint rendezed be.

Eredetiséged nemcsak a külsőségekben, de a személyiségeden is megmutatkozik. Te vagy az a személy, akinek nincsenek példaképei, aki mindig, mindenben kizárólag önmagára hallgat és támaszkodik.

Független Kép forrása: theodysseyonline.com

Rendkívül fontos számodra az önállóság. Akkor vagy igazán elégedett, ha kézben tarthatod azt a bizonyos gyeplőt.

Szabadságszereteted annyira erős, hogy függetlenségedet még akkor is megőrzöd, ha kapcsolatban élsz.

Ez nem a hűségedre vonatkozik, egyszerűen csak nem engedsz beleszólást a dolgaidba. Egyedülállóként is kiválóan boldogulsz az életben. Te biztosan nem fogsz belekezdeni egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki. 

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!