Ilyen vagy, ha Vízöntő vagy – A Vízöntő jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Vízöntő vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Eredeti Kép forrása: annawithlove.com

Egész lényedből sugárzik az egyediség, az utánozhatatlanság. Ruhatáradat sohasem az éppen aktuális divat alapján válogatod össze, ahogy a kiegészítőid és ékszereid sem mondhatók éppen szokványosnak.

Otthonodban akár több lakberendezési stílus is keveredhet egymással, de az is előfordul, hogy a lakásod egy-egy helyiségét is többféle stílus szerint rendezed be.

Eredetiséged nemcsak a külsőségekben, de a személyiségeden is megmutatkozik. Te vagy az a személy, akinek nincsenek példaképei, aki mindig, mindenben kizárólag önmagára hallgat és támaszkodik.

Független Kép forrása: theodysseyonline.com

Rendkívül fontos számodra az önállóság. Akkor vagy igazán elégedett, ha kézben tarthatod azt a bizonyos gyeplőt.

Szabadságszereteted annyira erős, hogy függetlenségedet még akkor is megőrzöd, ha kapcsolatban élsz.

Ez nem a hűségedre vonatkozik, egyszerűen csak nem engedsz beleszólást a dolgaidba. Egyedülállóként is kiválóan boldogulsz az életben. Te biztosan nem fogsz belekezdeni egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen melletted valaki. 

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?