Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Rák vagy – A Rák jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Kép forrása: riemurasia.net

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Rák vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Családszerető Kép forrása: drive2.ru

Életedben a család áll az első helyen. Rendkívül házias vagy, mindent megteszel szeretteid kényelméért és jólétéért.

Különös tehetséggel varázsolod otthonodat meghitt fészekké, azzal a nem titkolt céllal, hogy családod tagjainak minden egyes otthon töltött perce örömteli legyen.

Nemcsak gyermekeid és párod kívánságait lesed, de szüleidnek is folyton a kedvében jársz; ha el is szakadsz egyszer a szülői háztól, szinte biztos, hogy tőle csupán egy kőhajításnyira kezded el élni a saját életedet.

Rendkívüli módon ragaszkodsz a múlthoz; gyermekkorod legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő tárgyainak is megvan a helyük felnőtt életedben.

 

Segítőkész Kép forrása: emmaroseco.com

Törődő természetednek nem tudsz, és nem is akarsz megálljt parancsolni; gondoskodásod az otthonod falain túlra is kiterjed.

Bátran fordulhatnak hozzád a bajban a barátaid, az ismerőseid, a szomszédok, a kollégák, de még idegeneknek is készségesen segítesz, ha a helyzet úgy kívánja.

Arany szívednek és nemes lelkednek hamar híre megy, így aztán mindig akad egy-egy megoldandó probléma, melynek orvoslását te – magától értetődő módon – minden esetben azonnal meg is kezded.

 

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!