Ilyen vagy, ha Nyilas vagy – A Nyilas jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Nyilas vagy – A Nyilas jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Nyilas vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Fölényes Kép forrása: skyryedesign.com

Büszkeséged gyakran súrolja a beképzeltség határait.

Meg vagy győződve róla, hogy csak te tudhatsz mindig mindent jól, és e meglátásodnak – ha kell, ha nem – hangot is adsz.

Szereted, ha a dolgok úgy történnek, ahogy azt te elképzelted. Nehezen viseled, ha valaki elsőre nem ért meg valamit, ilyenkor „kioktató éned” a felszínre tör.

Sem a munkahelyeden, sem a családod körében nem vagy hajlandó leszállni arról a bizonyos magas lóról.

Nyíltságod és őszinteséged miatt gyakran kerülsz kellemetlen helyzetekbe.

Az, hogy őszinte vagy, önmagában még nem lenne baj, de te véleményalkotás helyett inkább ítélkezel. Ha valaki ellentétes véleményen van veled, előbb megpróbálod meggyőzni őt az igazadról.

Amennyiben ez nem sikerül, kimondod a súlyos ítéletet, miszerint az illető „menthetetlen”. Az eszedbe sem jut, hogy rajtad kívül esetleg másnak is igaza lehet.

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!