Ilyen vagy, ha Mérleg vagy – A Mérleg jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Mérleg vagy – A Mérleg jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Mérleg vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Hiú Kép forrása: tumblr, ana-rosa

Tökéletesen tisztában vagy vonzó megjelenéseddel. Annyira fontos számodra a külső, hogy az már hiúságként könyvelhető el nálad. Képes vagy akár órákig a tükör előtt állni. Addig nem hagyod el az otthonod, amíg minden apró részlet nem stimmel rajtad.

Igényled környezetedtől az elismerő pillantásokat és szavakat.

Szeretsz kitűnni a tömegből, szélsőséges esetekben magamutogató vagy, ami azonban kifejezetten előnyös is lehet, ha például színészi vagy táncos pályával kacérkodsz.

Döntésképtelen Kép forrása: tumblr, kazzmito

Örökös bizonytalanság jellemez. Nem nagyon adódik olyan helyzet az életedben, amelyben külső segítség igénybevétele nélkül döntenél.

Ha egy ügyben mégis önálló döntést hozol, akkor azt hosszas mérlegelés után teszed, és akkor is megerősítésre vársz annak helyességét illetően.

A döntésekhez, illetve az elhatározásokhoz erő kell. Fő feladatod az életben, hogy ennek az erőnek a forrását megtaláld, és élj vele.

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!