Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Ikrek vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Felületes Kép forrása: haute-vanity.tumblr.com

Rendkívül sokoldalú és kíváncsi természetű vagy, mindig találsz magadnak valami új tevékenységet, amiben elmerülhetsz… ideig-óráig.

Sok mindenbe belekezdesz, de mindennek csak a felszínét kapargatod meg, sosem időzöl túl sokáig egy-egy témánál; a figyelmed hamar új elfoglaltságok felé terelődik.

Így ugyan szinte mindenhez hozzá tudsz szólni, például egy társaságban történő beszélgetés során, de egy témának sem leszel igazán szakértője.

 

Szétszórt Kép forrása: thevintageroundtop.com

A krónikus stressz, a túlhajszoltság vagy a vitaminhiány könnyen okozhat szétszórtságot, de nálad valószínűleg más oka van e tulajdonság meglétének: Ikrek vagy, akit rendszertelen gondolkodásmód, felszínesség és figyelmetlenség jellemez.

Szeleburdiságod már-már bájos, könnyelmű természeted miatt azonban sok kellemetlenség érhet életed során.

Te vagy az, akinek soha nincs meg a kocsikulcsa, vagy aki hét közben háromszor is felhívja a fodrászát, hogy péntek délutánra, vagy szombat délelőttre jelentkezett-e be hozzá előző héten.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!