Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Kép forrása: lookslikefilm.com

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Halak vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Fantáziadús Kép forrása: abduzeedo.com

Gazdag fantáziádnak köszönhetően az unalom szó nem szerepel a szótáradban. Nagyfokú kreativitásodat életed bármely területén képes vagy kamatoztatni.

Főnököd csak először lepődött meg azon, hogy a kiadott feladatot a bevált gyakorlattól teljesen eltérő módon oldottad meg. Azóta hozzászokott sajátos értelmezésedhez, és már afelett is szemet huny, ha a végeredmény – egészen „véletlenül” persze – teljesen más, mint amit ő elképzelt, hiszen csodálatos „alkotásokra” vagy képes.

Fantáziád még éjszaka sem pihen: mielőtt elalszol, simán leforgatsz a fejedben egy akciófilmet, vagy éppen egy romantikus vígjátékot – attól függően, hogy milyen a hangulatod. És naná, hogy ezeknek a filmeknek te vagy a főszereplője.

 

Intuitív Kép forrása: fashionsgirl.com

Mostanra már biztosan belenyugodtál, hogy a hátad mögött azt beszélik, őseid csakis boszorkányok lehettek. Sokszor előfordul, hogy megálmodsz, vagy megérzel bizonyos eseményeket, de az sem ritka, hogy pontosan tudod, mi lesz a beszélgetőpartnered következő mondata.

Általában ösztönösen cselekszel (a racionális gondolkodást amúgy sem neked találták ki), mert tudod jól, az ösztöneidben mindig megbízhatsz, sosem hagynak cserben.

A spiritualitás kiemelt szerepet játszik az életedben.

 

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján