Ilyen vagy, ha Halak vagy – A Halak jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Halak vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Az álmodozásra való hajlam nem kifejezetten negatív tulajdonság, kivéve, ha egy Halakról beszélünk.

Bárkivel előfordulhat, hogy egy bizonyos ideig – például egy szerelem hatására – pár centiméterrel a föld felett jár, te azonban szinte az egész életed felett átlebegsz.

A gyakorlatiasság egyáltalán nem jellemző rád, nem vagy hajlandó „lealacsonyodni” a mindennapok szintjére.

Pedig néha nem ártana kikukucskálnod az álomvilágod ajtaján, és átlapoznod a bontatlan leveleidet, vagy egy pillantást vetned az elintézetlen hivatalos ügyeidre.

 

Felelőtlenségedet a földtől való teljes elrugaszkodásod okozza. Képtelen vagy racionálisan szemlélni a dolgokat, és nem is nagyon töröd magad annak érdekében, hogy ezen változtass.

Nincs az a fontos hivatalos ügy, aminek elintézését ne halasztanád az utolsó utáni pillanatra, már ha egyáltalán hajlandó vagy rászánni magad a cselekvésre.

Olykor nem ártana, ha mégis megpróbálnál egy kicsit gyakorlatiasabban állni a dolgokhoz, ha másért nem, legalább azért, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

 

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!